2777
2789
ما خونمون ویلایی اما امان امان امان از دست بچه هاشون ن شب خواب داریم ن صب ن ظهر از دستشون 

نگو که دلم خونه از دستشون

من به مادرش گفتم ،یه شری به پا کرده سلیطه

رفت به همه گفت مریضه ،همش توی خونس 

از صبح تا شب پشت دیوار ما بود بچه ش 

خودش بس نبود باید حداقل ده تا بچه ی دیگه رو جمع میکرد

توپ میزدن میرفت پشت بوم ما ،بی اجازه میرفتن برمیداشتن

چند سال تحمل کردم ، دیگه بزرگتر هم شدن 

صداشون بلندتر شده 

دعواشون کردم ،آوردن در خونمون رو آتیش زدن

حالا من وقتی اونا رو میبینم سلام میگم ،اونا رو برمبگردونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که دلم خونه از دستشون من به مادرش گفتم ،یه شری به پا کرده سلیطه رفت به همه گفت مریضه ،همش توی ...

چرا از این ادما به من برخور نمیکنن جوری پنج تاشون کنم ک یاد بگیرن مریض کیه مریضو تو حلقشون میکردم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

واقعا چطور دلتون میاد از سرو صدای بچه ایراد بگیرید خودتون بچه نداشتید؟چیکار کنن به بچه بگن بچگی نکن

ما بچه نداشتیم ولی اونقدر میدونیم تو ساعات روز و ساعات عادی بچه فعالیت می‌کنه هیچ ایرادی هم نداره ولی دیگه ساعت 2و 4شب دیگه بچه غیر طبیعی بیدار باشه و این یعنی واقعا همسایه آزاری 

من خیلی ملاحظه کردم هیچی نگفتم ، اینا برعکس پررو شدن

اشتباه کردی باید مث خودشون سلیطه میبودی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بهش یادآوری کنید فکر نکن که شما ملاحظه کنی ،اون میفهمه 

ماهه پیش شوهرم بهش گفت گفته بود باشه  اما این ماه بازم پول بچه ش رو حساب نکرد و کم واریز کرد

خوش اومدی به زندگیمون ،بمونی برامون❤👶❤
خدا همسایه بد رو نصیب هیچ کس نکنه  واقعا سخته سر و کله زدن خیلی سخته

همسایه طبقه پنجم ما پول شارژ نمی‌ده پول نظافت نمی‌ده .آسانسور بالا درشو باز میزاره همسایه هارو تو طبقات معطل میزاره بیچاره ها همش از راه پله استفاده میکنن.خلال دندون رد می‌کنه رو کلید راه پله تا چراغ اوتوماتیک نکنه روشن بمونه پله های به سمت پشت بام کرده انباری و آشغال جمع کرده هر روز سر و صدا و دعوت دارن ماشینشو عمدا جلو انباری واحد روبرویی پارک می‌کنه که اونا نتونن رد بشن برن انباری