2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون شغلم با پزشک هاست میدونم ایشون تخصص دارن

من بچم رو بردم پیششون. اصلا راضی نبودم. بقیه مریض‌ها هم که باهاشون صحبت میکردم اکثرا راضی نبودن. من از خانم کمالی یکتا راضی بودم. واقعا بچم کلی پیشرفت کرد باهاش

ببر پیش دکتر کمالی یکتا. من خیلی راضی بودم بچم خیلی پیشرفت کرد

سلام ممنون که پیام گذاشتید  وضعیت و سن پسرتون چطور بود  چند جلسه پیش هر کدوم رفتید ؟ 

آدرس و شماره دکتر کمالی دارید ؟ 

سلام عزیزببخشید شما بچتون رو پیش خانم دکتر کمالی یکتا بردید یا جای دیگه؟ نتیجه گرفتید؟

سلام 

دکتر ترابی که راضی نبودم ولی پیش دکتر کمالی هم دو سه جلسه بردم ادامه ندادم

تاثیری داشت؟

فقط عمده مطلبشون این بود تو رفتار خانواده در هر کار صبور باشید و آهسته کار کنید ،تو گفتار خودتون هم علاوه بر بچه آهسته صحبت کنید چون اون حواسش به شما هم هست ، با بچه آرام صحبت کنید کلمه کلمه  ، جملات امر و نهی اصلا نداشته باشید مثلاً به جای دست نزن به تلویزیون بگیم برم بشینم عقبتر تلویزیون ببینم اون خودش متوجه میشه 

همینارو رعایت کنید درسته سخت نیست ولی خیلی توی عمل سخته و ان شاءالله تأثیر داره