شارل مدیر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 عنوان دوتا بچه دارم یه دختر یه پسر | مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 40 پست بازم باردارم رفتم انومالی گفت دختره شوهرم خیلی حرف بهم زد خیلی دلم شکسته دلم میخواد سر زایمان بمیرم😭😭😭😭 1401/07/25 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 وای دلم کباب شد😭😭😭خدا ازش نگذره انشاله خدا خودش کمکت کنه پسرت چندسالشه؟ منم ی دختر پسر دارم ولی ... پسرم ۴دخترم ۱/۵ سونو ۱۲هفتگی رفتم گفتند به احتمال زیاد پسر الان انومالی گفت دختره کارم همش گریه هست سر سفره همه چیزو پرت کرد
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55985 میگه پسر بشه مگه دست منه میگه روم نمیشه به خانوادم بگم زنم دختر بارداره بگو بذر خودت دختر کاشته نور بر تاریکی پیروز است💪
زهرا82 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 32012 میگه پسر بشه مگه دست منه میگه روم نمیشه به خانوادم بگم زنم دختر بارداره عجببب.شمام واسه اینکه حرصش بدی بگو بخاطر ناتوانی خودت بوده. البته خیلی عذر میخوام از جمع.تعیین جنسیت بچه از سمت آقاست. در جریانی که؟
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 من بودم بدنیا نمی اوردم وقتی بی پدره وقتی دست تنهایی وقتی حرمت نداره حرمت نداری چیکار کنم خانواده شوهرم همه پسر دوست دارن برادر شوهرم گفت اگه بچه میاری پسر باشه مگه آخه دست منه آخه 😭😭😭
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 عجببب. شمام واسه اینکه حرصش بدی بگو بخاطر ناتوانی از خودت بوده. البته خیلی عذر میخوام از جمع ... اره بهش گفتم میگه دختر زایی شما
زهرا82 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 32012 اره بهش گفتم میگه دختر زایی شما پس اون پسر رو زن همسایه واسش زایید؟ببین چکار میکنن این آدما. بی دلیل اعصاب آدمو میریزن بهم. اه اه اه
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 چرا مگه شوهرتون دوس نداشته بچه سوم بیارین چرا دوست داشت وقتی فهمید دختره ناراحت شد هرچی از دهنش درآمد بهم گفت
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 پس اون پسر رو زن همسایه واسش زایید؟ ببین چکار میکنن این آدما. بی دلیل اعصاب آدمو میریزن بهم. اه ... هی میگه میرم پیش مامانم دیگه خونه نمیام روم نمیشه بهشون بگم دختره آبروم میرم فقط دلم میخواد بمیرم 😭😭😭
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 شوهرمنم دخترنمیخوادولی من عاشق دخترم به نظرتون چیکار کنم توروخدا کمکم کنید از این دنیا خسته شدم
زهرا82 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 32012 هی میگه میرم پیش مامانم دیگه خونه نمیام روم نمیشه بهشون بگم دختره آبروم میرم فقط دلم میخواد بمیرم 😭 ... اعصابت و خورد نکن. بهش بگو هر جا میخوای بری برو. درو هم پشت سرت ببند.اگر تو مسولیت کارهاتو به عهده نمی گیری خودم تا آخرین لحظه عمرم پای بچه هام می مونم و بزرگشون میکنم و طوری تربیت میکنم که مسولیت همه کار های ریز و درشت شون رو قبول کنن.تمام
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3759 به نظرتون چیکار کنم توروخدا کمکم کنید از این دنیا خسته شدم الان دیگه کاری نمیشه کردگلم،سقط کردنم گناه داره خدامهرشوبه دل شوهرت بندازه زمان خودش همه چیرودرست میکنه صبرکن فعلاعصبیه یه چن وقت دیگه آروم میشه،منم میخوام این ماه اقدام کن شوهرم میگه اگه دختربشه سقط میکنم خیلی استرس دارم دنیام پسرم😘😘
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 الان دیگه کاری نمیشه کردگلم،سقط کردنم گناه داره خدامهرشوبه دل شوهرت بندازه زمان خودش همه چیرودرست می ... شما بچه دارید
شارل مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 535 شما بچه دارید بهش میگم به برادرت چه ربطی داره من پسر بیارم یا دختر بیشتر به خاطر خانوادش ناراحته آخه جاریم ۳تا پسر داره