2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به معنی واقعی کلمه دهنم سرویس شده😐😂

سر این گوشی جدیدم از اردیبهشت سه تا شارژر عوض کردم (حالا درسته من خیلی خشن برخورد میکنم با شارژرام ولی اینام خیلی زود خراب میشن😐😂)

هیچکدومشونم فیک نبوده

باتریمم یه بار عوض کردم

ولی از وقتی عوض کردم عالییی شده

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

به معنی واقعی کلمه دهنم سرویس شده😐😂 سر این گوشی جدیدم از اردیبهشت سه تا شارژر عوض کردم (حالا درست ...

واااای منم ۲ساله ایفون خریدم شاید ۳میلیون خرج شارژ کردم فقط

شما ایفونتون مدل چنده؟

واااای منم ۲ساله ایفون خریدم شاید ۳میلیون خرج شارژ کردم فقط شما ایفونتون مدل چنده؟

دوازده گلم

قبلیمم ایکس بود

ایکس خیلی بیشتر از این اذیت کرد واقعااا تو ایفونا ایکس افتضاحه باتریش🤦‍♀️

ولی اینو باتریشو عوض کردم عالی شد

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

شارژرم اوکیه  البته من گوشیم ازین جعبه کوچیکا بود اداپتور نداشت  ی اداپتور ۲۰ وات خریدم& ...

پس یعنی مشکل از گوشیمه ک انقد تند تند شارژم خراب میشه؟؟