2777
2789

مامانا سلام. شبتون بخیر. 

پسر من دو سالو یه ماهشه. دوس دارم از پوشک بگیرم چون خیلی عرق سوز میشه و اذیت میشه. الان دو روزه ک شروع کردم. اما وقتی میبرمش دستشویی باشلنگ دستشویی و  اب بازی میکنه اصلا نمیشینه.. بعد ک میایم خونه دو دقیقه بعدش تو شلوارش دستشویی میکنه.. 

اصلا نمیدونم چیکار کنم ک زود یاد بگیره خیلی سخته واقعا برام. هر بیست دقیقه نیم ساعت هم میبرم دستشویی اما تو دستشویی کارشو انجام نمیده.. مثلا همین غروب بعد این ک خوراکی خورد پوشک بسته بودم دیدم تو خونه نشست انگار میخواست پی پی کنه منم سریع بردمش دستشویی ک کارشو اونجا کنه اما نکرد ک نکرد. بعد ک دوباره پوشک و بستم دیدم کارشو کرد. نمیدونم جیکار کنم. لطفا عزیزای دلم راهکار بهم بدید؟؟ بچه ی اولمه هیچ تجربه ای ندارم🥺

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر سری ک پی پی میکرد تو دستشویی جایزه بهش میدادم  تقریبا سه چهار روزه اوکی شد

دلم شده عین غروب جمعه خدایا بهم نظرکن دوباره طعم مادریو بچشم❤️❤️❤️ممنون میشم برای حال دلم دعاکنین

حموم چی؟؟حموم ببر با آب بازی کنه،تا یاد بگیره،یا توالت مخصوص نی نی بخر

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

عزیزم پی پی و جیش رو نمیشه با هم گرفت، اول روی جیش کار کن، هر نیم ساعت که میبریش دستشویی بهش یه استکیر بده بگو اگه جیش کنی اینو میتونی بچسبونی به دیوار دستشویی، اینجوری شرطی میشه، ولی من خودم لگنش رو میذاشتم روبروی تلویزیون که همینطور که تی وی میبینه دستشویی کنه، ممکنه از نظرتون چندش باشه اما خیلی بی دردسر اینطوری عادت کرد به لگن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

تقریبا یک سالو و شیش ماه بود گرفتم از پوشک 

جایزه گزاشتم برچسب میچسبونند 

دلم شده عین غروب جمعه خدایا بهم نظرکن دوباره طعم مادریو بچشم❤️❤️❤️ممنون میشم برای حال دلم دعاکنین
بعد عید بگیر فعلا ک هواسرده عرق سوزی کمتره نسبت ب تابستون! زوده هنوز خیلی مهمه تو سن مناسب ازپوشک ب ...

امادگیشو فک میکنم داره فقط نمیدونم چجوری بهش یاد بدم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

من چهارپایه گذاشته بودم تو دستشویی ربع ساعت بیست دقه همونجا بودیم. کم کم اوکی شد.   رو جیش بچه یکم اب ورم رو ب گرم بریز سریع جیش میکنه.  پیپی هم ک کلا صبر زیاد میخواد‌

فقط پوشک رو بزار کامل کنار ک بچه یاد نمیگیره. کاری ک من نکردم. و بچم شش ماه عقب افتاد. 

خدایا شکرت. 
عجله نکن مال من۱۸ماهگی گرفتم یه ماهی طول کشید

عجله ندارم فقط نمیدونم چجوری بهش یاد بدم

من هر سری ک پی پی میکرد تو دستشویی جایزه بهش میدادم  تقریبا سه چهار روزه اوکی شد

فک نمیکنم بدونه جایزه چیه

حموم چی؟؟حموم ببر با آب بازی کنه،تا یاد بگیره،یا توالت مخصوص نی نی بخر

اینو امتحان نکردم فردا حتما امتحانش میکنم

عجله ندارم فقط نمیدونم چجوری بهش یاد بدم

چرا میدونه عزیز من براش خمیر بازی و ماشین کوچولو خریدم دو سه روزه یاد گرفت نگران نباش از ذوق جایزه یاد میگیره