2777
2789
عنوان

دوس ندارم بیاد خونم

322 بازدید | 36 پست

مامانمو میگم 

تقریبا هرروز یا روز در میون میاد خونم قلیون بکشه بعد انقد میشینه ک وقت شام یا ناهار بشه خداشاهده ناهار میاد درس میکنم میخوره بازم نمیره خونشون هست تا شام خودشم ک تنها نیست بابام و خواهر برادرمم هستن توروخدا قضاوتم نکنید ولی باور کنید آسایش ندارم از دستش 

بعضی وقتا یجوری میپیچونمش اما اگ یروزم بشه دوروز ناراحت میشه از دستم . روزایی ک نمیادم تلفنی آسایش ندارم از دستش زنگ میزنه انقد حرف میزنه ک حالم بد میشه. تفکرامونم بهم نمیخوره اعصابم خورد میشه. یوقتایی غذا درست نمیکنم ک بره خونشون خودش میگه پاشو یچیزی درس کن زنگ بزنم بابات اینا بیان اینجا

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست ب سیاه و سفیدم نمیزنه اگ ازجاش تکونم بخوره یکم کلی کثیف کاری و ریخت و پاش میکنه 

توروخدا بگید چیکار کنم 

مامانمم هست دلم نمیاد ناراحتش کنم 

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....