2777
2789
عنوان

دوس ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چن بار اومد در باز نکن😑

همین کارم کردم خیلی ناراحت شد باخودم گفتم شاید دیگه کمتر بیاد ولی بعد چن روز دوباره شرو شد

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

خدایی خیییلی سخته🥴 تو صبح زودتر پاشو برو خونشون

میرم وقت برگشت باز با من میاد خونمون

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

کاش خونواده منم اینجوری بودن فکر کنم بچه نداری حالا بچه دار بشی نذر و نیاز میکنی بیان

دو تا دارم تازه خواهر کوچیکم همش با پسرم میجنگه

خب خداروشکر  حداقل با شوهرت اختلاف پیدا نمیکنی خواهر و برادر متاهل نداری؟ اگ داری خونه اونا ه ...

نه مجردن

😐😑 بگو مامان کار دارم نیا میخوام بیرون برم

میکم کار دارم میگه دارم میام کمکت 

حالا اصلااا کمک نمیکنه نمیزاره منم ب کارام برسم

بلاخره سرگرمی کلاسی چیزی داشته باش که بگی وقت ندارم ، درس بخون حداقل 

مرسی امتحان میکنم ولی پررو تر ازین حرفاست