2777
2789
عنوان

همین الان ...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 84 پست
به اینکه پاشم خونه رو تمیز کنم 😮‍💨😖😭

الان که دیره ، سطحی یه سر و سامونی بده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
با شوهرم بحثمون شد دارم گریه میکنم نفسم بالا نمیاد دیگه

گریه برا چی ؟

اینجا راهکار بپرس

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اینکه چرا پوست صورتم کدر شده😪😪

ماست بدون چربی بزن 

به سر دردم چرا هرچی قرص میخورم خوب نمیشم

دکتر رفتی ؟

شاید قندخونت افت میکنه تن تن

ب دخترم 😍😍😍 داره تکون میخورع  الان ب این فکرمیکردم  که ب دنیا بیاد شبیه منه یاباباش ...

ای جانم   

شبیه هردوتون میشه  

به اینکه خیلی گشنمه اما حالت تهوع نمیزاره چیزی بخورم

سیب بخور ، لواشک بخور 

تهوع رو از بین میبرن

بعید نیست دکتر نرفتم از بعد از ظهر اینطوری شدم

خلاصه نامزد لوک خوشانسی دیه 

هی میری باش این ور اون ور 

قندت افت میکنه

سیب بخور ، لواشک بخور  تهوع رو از بین میبرن

خوردم همینارو اتفاقا 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
خوردم همینارو اتفاقا 

لیموترش خالی بخور

شربت لیموترش هم خوبه 

گلاب بزن به سر و روت 

ای جانم     شبیه هردوتون میشه    

❤❤❤😍😍

ترکیبی از دوتامون 

همسرم میگه شبیه تو بشع ولی اخلاق رو از من بگیره 😐😐😂😂😂

خیلی دلم میخاد شبیه باباش باشع فتوکپی باباش 

انگار یه سیب ک از وسط نصف کردن 

😂

ب دخترم 😍😍😍 داره تکون میخورع  الان ب این فکرمیکردم  که ب دنیا بیاد شبیه منه یاباباش ...

هفته چندمی قشنگم ؟

لیموترش خالی بخور شربت لیموترش هم خوبه  گلاب بزن به سر و روت

اتفاقا چیزای ترش دوس دارم اما معدم دیر هضم شده ینی به شوهرم میگم من قبل بارداری مث تراکتور غذا و میوه میخوردم انقد سریع هضم میشد الان نه هرچی میخورم یا میمونه سردلم و برمیگردونم یا نمیتونم اصلا چیزی بخورم مدفوعم هم خیلی دیر به دیر شده

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰