2777
2789
عنوان

کنکور

312 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من امسال برای اولین بار میخوام‌کنکور بدم و کلاس ۱۲ هستم اما کتابای دهم اصلا نخوندم و کتابای ۱۱ هم تا حدودی بلدم ولی میخوام همین دی همشو بخونم رشتم انسانیه و میخوام معلمی قبول بشم در دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه

حالا نیاز دارم یکی برام برنامه ریزی بنویسه اونم رایگان

اگه کسی رو میشناسین معرفی کنین ممنون 

کنکور دی بنظرم فقط فقط بدرد پشت کنموریا و فارغ التحصیلا میخوره چون بخای تا دی درساتو جمع کنی باید شبانه روز درس بخونی ک تو نمیتونی میری مدرسه نمیتونی تا دیر وقت بیدار بمونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور دی بنظرم فقط فقط بدرد پشت کنموریا و فارغ التحصیلا میخوره چون بخای تا دی درساتو جمع کنی باید شب ...

دقیقا 

اصلا کنکوری هست که تو سال ۱۴۰۱  

کنکور اصلی بچه های ۱۲ یکیش تیر و یکی دی ۱۴۰۲ باید باشه

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
دقیقا  اصلا کنکوری هست که تو سال ۱۴۰۱   کنکور اصلی بچه های ۱۲ یکیش تیر و یکی دی ۱۴۰۲ بای ...

اره دقیقا ۱۲ امیا فکر نکنم بتونن ب دی برسن چون خودم سالی ک کنکوری بودم مدرسه و دبیرا خیلی اذیت میکردن نمیتونستم 

اره دقیقا ۱۲ امیا فکر نکنم بتونن ب دی برسن چون خودم سالی ک کنکوری بودم مدرسه و دبیرا خیلی اذیت میکرد ...

اره منم کنکوریم دبیرامون همه میگن دی آزمایشی برین فقط با محیط جلسه آشنا شید هیچ مدرسه ای تا دی کل مباحثو نمیبنده

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
بنظرم سال کنکورتون زیاد نرید مدرسه 

ما مدرسمون معلم تشریحی نداره دبیران تست رو آوردن از همون ۷ونیم صبح شروع میشه تا ۲.۵

بنظرم سال کنکورتون زیاد نرید مدرسه 

ببخشید شما که تجربه کنکور رو داشتید به نظرتون سوالا چه جور به نظر می‌آمد سخت بود یا اگر خیلی خوب بخونه آدم نتیجه میده شما راضی بودین از کنکورتون

ببخشید شما که تجربه کنکور رو داشتید به نظرتون سوالا چه جور به نظر می‌آمد سخت بود یا اگر خیلی خوب بخو ...

عزیزم من خودم دو سواله پشت کنمورم نیاز ب مشاوره دارم🥲😂

ولی خب معلومه ک کنمور اسون نیست ولی تگه خیلی بخونی تست بزنی استمرار و پیوستگی داشته باشی قبولی دیگه 

عزیزم من خودم دو سواله پشت کنمورم نیاز ب مشاوره دارم🥲😂 ولی خب معلومه ک کنمور اسون نیست ولی تگه خی ...

ببخشید شما آزمون شرکت می‌کردید؟