2777
2789

من هفته دوازده هستم و زیر دنده چپم الان سه روزه که درد میکنه شدید 

دیشب اصلن نتونستم به سمت چپ بخوابم به سمت راست خوابیدم اما تمام شب درد رو داشتم 

خیلی نگران جنین هستم! اگه خطری برای جنین نباشه این درد رو تحمل می کنم اما میترسم چیزی باشه! لطفن اگه از دوستان کسی تجربه داره نظرش رو بگه

ممنون 

بچه اول هست.

وای وای وای منم زمان بارداریم همین درد لعنتی رو داشتم!بد کوفتیه!میدونم چی میکشی!هیچی نیست عزیزم،من همه جور آزمایشی انجام دادم چک کردم آخر سر هم سونو کبد و کیسه صفرا دکتر واسم نوشت انجام دادم گفت هیچیت نیست

عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه هنوز به صفحتون سر میزنید میشه بپرسم دردتون برای چی بود چجوری خوب شد منم ۱۲ هفتم دنده چپم خیلی درد میکنه

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
سلام عزیزم اگه هنوز به صفحتون سر میزنید میشه بپرسم دردتون برای چی بود چجوری خوب شد منم ۱۲ هفتم دنده ...

سلام عزیزم

انشااله نی نی تون به سلامتی به دنیا بیاد منم الان دوازده هفته و دنده چپم خیلی درد می کنه، شما چیکار کردین، خطرناک که نبود؟

سلام عزیزم انشااله نی نی تون به سلامتی به دنیا بیاد منم الان دوازده هفته و دنده چپم خیلی درد می کنه ...

سلام عزیزم خیلی ممنون همچنین نی نی خودتون

نه من یادم نمیاد اصلا چرا درد داشتم😃ولی فک کنم همه این دردا تو بارداری عادیه ولی حتما چک کنید عفونت نداشته باشید چون من چند وقت بعدش دوباره لکه بینی گرفتم احتمال عفونت دادن 

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
سلام عزیزم کاش میومدی میگفتی چکار کردی که با ذخیره کم باردار شدی؟! علت ناباروریتم کاش میگفتی؟! آندو ...

سلام تغییراصلاح سبک خوب، ماساژباروغن سیاهدانه و بستنش تا۶ماه

کاچی زمان پری

ژل رویال

سیاهدانه وعسل

پیاده روی، قندوشکرو..نخوردن، گوشت گرم

پنیرک بجوشون روزی ۲بتربخور، ۲لیوان، ۴۵دقیقه بجوشون

توسل توسل توسل

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود