2777
2789

میدونم که خب دوستان به مشکل برخوردن، میان اینجا ی نظر سنجی کنن یکم ارامش بگیرن یا موضوع رو از دید بقیه ببینن. ولی بچه ها خیانت ی چیزی نیست که با نظر چار نفر مجازی بخوای دست له کاری بزنی. حتما باید پیش ی زوج درمان بری، حتما باید کل زندگی و رابطه را از همه جهات بررسی کنه. سود و زیان رو بسنجه و نظر بده. واقعا تویی که خیانت دیدی فکر میکنی نظر منی که هیچی از زندگیت نمیدونم کمکت میکنه؟ لااقل با ی دوست امین و خیر خواه مشورت کن. 

در نهایت برای خانومایی که درگیر رابطه دوستی، نامزدی ، ازدواج هستن این کتاب ها رو بیاید بخونیم. این مجموعه کتاب توصیه یک مشاور خانواده بود. ما تا سواد رابطه را یاد نگیریم ، مثل هر مهارت دیگه ای، توی روابط عاطفیمون قطعا درجا میزنیم.

۱_ کتاب ۵ زیان عشق: ۵ جلد داره اگر حوصله نمیکنید همه را بخونید دو جلد _ چگونه به او بگویم دوستت دارم _ راه حل های عاشقانه را بخونید.

۲_ کتاب عشق ویرانگر: تو این کتاب یاد میگیرید اگر پارتنر شما مشکل روانی خاصی داره چطور تشخیص بدید و چطور رفتار کنید، مثلا شکاکه، دو قطبیه، بدبینه و ...

۳_ مردان مریخی زنان ونوسی: خیلی قدیمیه ولی خالی از لطف نیست. تو این کتاب میگه چطور زن و مرد به دو شیوه متفاوت فکر میکنند. انگار از دو سیاره متفاوتن و راه حل میده.

شماام اگر تجربه خوبی دارین یا کتاب خوبی خوندین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فکر میکنی کسی که خیانت دیده حوصله کتاب رو داره  این کتابا واسه اوناس که تازه اول کارن وا ...

اگر بخواد زندگیشو درست کنه باید برای رشد و آگاهی خودش وقت بذاره دیگه حالا چه برای اون رابطه چه رابطه ی بعدی... 

واقعا فکر میکنی کسی که خیانت دیده حوصله کتاب رو داره  این کتابا واسه اوناس که تازه اول کارن وا ...

قطعا کسی که خیانت دیده و ضربه خورده تو شرایطی نیست که کتاب بخونه. مگر بعد از چند وقت که تصمیم خودش را گرفت برای بازسازی رابطه، یا شروع ی رابطه جدید. گفتم کسی که خیانت دیده عاقل و زرنگ باشه و دلش برای زندگیش بسوزه این جا دنبال راه حل نیست. به مشاور مراجعه میکنه.