2777
2789

هدف اصلیم روانشناس شدنه:)

اما نمیدونم چرا جدیدا ی چند روزی میشه اصلا حس درس خوندن ندارم با وجود اینکه خودم دوس دارم بخونم و هدف دارم اما نمیشه 

بنظرتون چیکار کنم ؟🙁

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردرگم..ترسیده..شک به همه چی..

جوری ک هیچی حالتو خوب نمیکنه و متنفری از بد بودن حالت 

مدام به فکر آینده 

انقدر به فکر آینده و ترسیده ک هیچی از حال نمیفهمم..

𝔉𝔞𝔩𝔩𝕱𝖆𝖑𝖑𝔉𝔩𝔶𝕱𝖑𝖞

من اوایل خیلی ولخرج بودم. یه دفترچه برداشتم همه ی مخارج های هفتگیم مینوشتم اون ولخرجی های الکی کم کم خط زدم ی حساب بازکردم کارتشو شکستم ک وسوسه نشم یخورد پس اندازکردم. ولی اگرمیتونی یه وام بگیر هرماه قسطاشو مجبورمیشی خرج نکنی هیچی قسطات بدی و اینک ی پول بزرگی میاددستتت

هدف اصلیم روانشناس شدنه:) اما نمیدونم چرا جدیدا ی چند روزی میشه اصلا حس درس خوندن ندارم با وجود این ...

من رشتم مشاورس معلمم. بخاطر هدفت باید یسری سختی هارو بجون بخری درس خوندن ک کاری ندار اونم تودانشگاه ک اگرنمرت بد شد نمیبرنت دفتر که فقط اون درس و پاس نمیشی روزی یساعت بخون  اصل هم امتحاناس

آرزوم اینه شاغل بشم ولی اراده ندارم مدرکمو گرفتم نمیدونم چکار کنم، حتی آرزوم اینه شغل نتی داشته باشم ...

رشتت چیه؟؟ مدارس غیرانتفاعی نیرو زیاد میگیرن حتمااااا سربزن... خونتون کجاس؟ 

سردرگم..ترسیده..شک به همه چی.. جوری ک هیچی حالتو خوب نمیکنه و متنفری از بد بودن حالت  مدام به ...

چیزایی ک باعث ترست رو بنویس رو برگه و بهشون فکرکن چرا باعث ترست شد؟؟؟؟ من مشاورم ومعلم میتونم کمکت کنم

لیسانس حقوق، مریوان هستم عزیزم

عزیزم رشته حقوق ک خیلی شغل پرکاری حتما فردا برو پیگیری کن تومدارس غیردولتی هم برو اگرکارباسیستم بلدی بگو شاید بزارنت متصدی سایت بشی. 

من رشتم مشاورس معلمم. بخاطر هدفت باید یسری سختی هارو بجون بخری درس خوندن ک کاری ندار اونم تودانشگاه ...

آخه می‌دونی چیه 

من درس میخونم با هدف یادگیری نه صرفا نمره بالا ها

اما دوتا مکسل اساسی دارم که منو‌ از درس خوندن زده کرده

۱۱ انسانی ام و خب همش رشتم حفظیات هست و گاهی واقعا ذهن آدم نمی کشه 

اما من نمی‌دونم چرا هرسری با هر روشی با هر دقتی ، حتی مفهومی میخونم اما ۲۰ نمیشم یا نمره کامل نمی گیرم و همین باعث میشه اون میل درس خوندن از دست بدم 

و دلیل دوم اینه که اون درسی که میخونم بیشتر از ۱ هفته توی ذهنم نمی مونه و نمیدونم واقعا باید چیکار کنم....اینجوری اگه قرار باشه هرچی میخونم زود یادم بره چجوری کنکور موفق بشم آخه؟🙁💔

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(: