2777
2789

حتما برمیگرده و کلا عمل کنی غضروف و استخوان رو برمیدارن برای همیشه خوب میشه من تازه عمل گردم

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم عمل ...چجوری بود درد نداری ؟هزینش چقدر شد؟بینیت استخونی بود یا گوشتی؟

بینی گوشتی

۱۸ولی در کل حدودا ۲۰/۵۰۰

هفته اول حسابی کلافه بودم الان خوبم

ولی استرس قبل عمل اینقدر زیاد بود برام دیگه دوست ندارم عمل کنم و از نتیجه خیلی راضی هستم خدا رو شکر الان سه هفته شده عمل کردم

بینی گوشتی ۱۸ولی در کل حدودا ۲۰/۵۰۰ هفته اول حسابی کلافه بودم الان خوبم ولی استرس قبل عمل اینقدر ...

خداروشکر عزیزم ...شنیدم مراقبتهای بعدش مهم من دوتا بچه کوچیک دارم فکنم برا عمل الان زوده برام

بینی گوشتی ۱۸ولی در کل حدودا ۲۰/۵۰۰ هفته اول حسابی کلافه بودم الان خوبم ولی استرس قبل عمل اینقدر ...

چجوری بود تو هفته اول ...با بچه کوچیک میشه عمل کردبنظرت؟ حالا مثلا فوقش یکی بیاد بچه هامم نگه دار ولی بازم نمیشه استراحت کامل داشته باشم 

خداروشکر عزیزم ...شنیدم مراقبتهای بعدش مهم من دوتا بچه کوچیک دارم فکنم برا عمل الان زوده برام

خوشگلم منم دوتا بچه دارم یکی امسال رفته کلاس اول یکی ۴ساله

دست تنها بودم شوهرمم همش سره کار بود و هست خودم خودم رو جمع کردم کمکی نداشتم

خوشگلم منم دوتا بچه دارم یکی امسال رفته کلاس اول یکی ۴ساله دست تنها بودم شوهرمم همش سره کار بود و ه ...

ن برا جمع کردنش نمیگم اینکه یکی ددهفته شنیدم باید استراحت کنی و چیزی بردار بزار نکنی !

ن برا جمع کردنش نمیگم اینکه یکی ددهفته شنیدم باید استراحت کنی و چیزی بردار بزار نکنی !

خوب بار سنگین بر نداره بچه هات رو باید بغل کنی؟