دلبرخودم_م مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5634 عنوان عاااااح خیلی درد دارههههه:+ 278 بازدید | 11 پست انگشت وسط دستم میخچه در اورده چسب زدم یه لایش رفته الان خیلییییییی درد دارعععع یعنی انگار اب جوش ریختن روش چیکار کنم زودتر خشک بشه؟ گوجه ام گذاشتم فایده نداشت کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️ 1401/07/25 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99862 اخی🥺 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دلبرخودم_م مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5634 باید بری دکتر گمونم محلول میدن تا بسوزونتش چ دکتری برم؟پوست مو؟ کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
دلبرخودم_م مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5634 عنوانت🙄🤐 🤧😐🤷 کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
zhransiri عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 652 عزیزم خودت پانسمان کن پماد تتراسایکلین بخر قبلش دستت رو بشوربا آب صابون بعدش با بتادین بشور پماد بریز رو میخچه با ویبریل ۳ ببند آخرشم باند کشی وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀
دلبرخودم_م مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5634 عزیزم خودت پانسمان کن پماد تتراسایکلین بخر قبلش دستت رو بشور با آب صابون بعدش با بتادین بشور پماد ب ... ممنون حتما اینکارو میکنم فقط چن روز ببندم؟بعدش خودش خشک میشه؟ کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
zhransiri عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 652 ممنون حتما اینکارو میکنم فقط چن روز ببندم؟بعدش خودش خشک میشه؟ اره خشک میشه بتادین عالیه اون پماده هم برا عفونته پانسمان رو هر روز عوض کن ممکنه تو ۴ روز جواب بگیری وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀