2777
2789

چهار روزش بود ۱۳ بود زردیش   تو دستگاه خونه گذاشتیم بعد  ۳ روز باز شد ۱۴   روز ۱۱ دیگه بیمارستان بستری شد زردیش شد۸ مرخص شد  روز بعد  دوباره شد ۹  و روز ۲۰  ازمایش دادیم  شد باز ۱۲ و هی نوسان داره  اینم بگم که گروه خونی من منفی و گروه خونی دخترم مثبته   چه کار کنم درست بشه دارم دیونه میشم 

عزیزم تا پایان دوماهگی همینه باید زیاد شیرش بدی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسر من تا ۴۵-۵۰ روزگی ادامه داشت ولی آزمایش دیگه ندادم همونجا که بستری بود دکتر گفت به شکمش اطراف نافش انگشت بزن اگه رنگش مثل پوست لیمو بود مشکلی نیست اما اگه پررنگ تر بود بیار دوباره بستری کن شما هم حتما با دکتر مشورت کنید 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞

نگران نباش پسر من تا ۲۳ هم رفت زردیش خدا نجاتش داد، فقط این دوا داروهای عطاری رو بهش نده که پسر من همینطوری زردیش رفت بالا

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)