2777
2789
عنوان

کسایی که تو خونه با بچه کوچیک تنهان چیکا میکنن حوصله اشون سر نره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره

بخدا مخ برام نمونده ار دست بچه ها میخواستم به شوهرم پیام بدم که سبزی بگیره شماره رو اشتباه زدم برا یکی دیگه رفته اون بنده خدا هم پیام داده. من چرا بگیرم

یعنی وقتی دیدم مردم از خجالت حالا طرف با خودش چی فکر میکنه

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
سومیم خداخاسته بود خاهر😂😂فعلا بعد زایمانم امپول سه ماهه زدم اینماه اثرش میره🥴🥴🥴

پس ژنت قویه، یکم جدی بگیر قضیه رو مراقبت بیشتز کن.اابته که پشت هم اوزدن خیلی سخته ولی در عوض خوبی هاشون چند سال آینده میبینی، هم همبازی و دوست و ... خیلی کاری ب تو ندارن،البته از بعد از ۵سال دیگه، تا اون موقع سرویس میشی

پس ژنت قویه، یکم جدی بگیر قضیه رو مراقبت بیشتز کن.اابته که پشت هم اوزدن خیلی سخته ولی در عوض خوبی ها ...

نه اتفاقا الان خیلی خوبه پسرام چشم بازمیکنن تا موقع خاب باهم همبازین کتگاری به کارم ندارن دخترمم ارومه کولیکی رفلاکسی نیست منم‌به مارام میرسم خداهمه جور هوام داشت فعلا پنج سال دیگم بقول شما که ازاینم بهترمیشه😁😁😁😆😆😆

منم دوتا دختر کوچیک دارم واقعا سخته خیلی سخته .. کاش مردا یکم شعور داشتن .. حالا شوهرم میگه یکی دیگه ...

آخ ک از ته دلم میفهمم چی میگید. خدا براتون نگهشون داره من دخترم ب شدت غرغرو هس ۱۸ ماهشه اصلا ۱۸ ماهه خستم. دلم فقط ی ساعت استراحت میخاد. مردا ک زحمتی واسشون نیس چرا نخان ماها پیر‌ میشیم

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣