من دخترم ۱/۵ساله اس و همسرمم بخاطر کارش فقط بعضی روزا میاد خونه.خودمم شاغلم منتهی عصرا با بچه تنهاییم.چیکارا میکنید که هم شما و هم بچه حوصله اتون سر نره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا مخ برام نمونده ار دست بچه ها میخواستم به شوهرم پیام بدم که سبزی بگیره شماره رو اشتباه زدم برا یکی دیگه رفته اون بنده خدا هم پیام داده. من چرا بگیرم
یعنی وقتی دیدم مردم از خجالت حالا طرف با خودش چی فکر میکنه
پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
سومیم خداخاسته بود خاهر😂😂فعلا بعد زایمانم امپول سه ماهه زدم اینماه اثرش میره🥴🥴🥴
پس ژنت قویه، یکم جدی بگیر قضیه رو مراقبت بیشتز کن.اابته که پشت هم اوزدن خیلی سخته ولی در عوض خوبی هاشون چند سال آینده میبینی، هم همبازی و دوست و ... خیلی کاری ب تو ندارن،البته از بعد از ۵سال دیگه، تا اون موقع سرویس میشی
پس ژنت قویه، یکم جدی بگیر قضیه رو مراقبت بیشتز کن.اابته که پشت هم اوزدن خیلی سخته ولی در عوض خوبی ها ...
نه اتفاقا الان خیلی خوبه پسرام چشم بازمیکنن تا موقع خاب باهم همبازین کتگاری به کارم ندارن دخترمم ارومه کولیکی رفلاکسی نیست منمبه مارام میرسم خداهمه جور هوام داشت فعلا پنج سال دیگم بقول شما که ازاینم بهترمیشه😁😁😁😆😆😆