2777
2789
عنوان

کسایی که تو خونه با بچه کوچیک تنهان چیکا میکنن حوصله اشون سر نره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بهت حسودیم شد. من با بچم تو خونه تنهام شوهرم شهر دیگه کار میکنه از بس بچم اذیتم میکرد و وابسته ...

منم دوتا دختر کوچیک دارم واقعا سخته خیلی سخته .. کاش مردا یکم شعور داشتن .. حالا شوهرم میگه یکی دیگه بیاریم میگم مگه گاو اووردی هرسال یکی برات بزاد؟؟؟ حالا نکه خییییلی ام کمک میکنی …

بچه اولم سه سالشه دومی هم رفته تو چهار ماه هیچ خاکی نمیتونم به سرم بریزم چه برسه به بازی و تفریح دیگه افسرده شدم میخواستم شوهرمو بچه هامو رها کنم برم باز نتونستم

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

باز خوبه با بچه کوچیک حوصله ت سر می‌ره ، من وقتایی که تنهام انقددددد دخترم جیغ میزنه و گریه می‌کنه و بهونه میگیره که مغزم هنگ می‌کنه و به سررفتن حوصله نمیرسه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
خدا قوت،چجوری با نوزاد بارداز میشدی؟بارداری اذیت نداشتی؟

عجب دلی داری خدایی که سه تا پشت سر هم اوردی من دوتا اوردم روزی صد دفعه خودمو لعنت میکنم واقعا از همه چیز افتادم

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
دوتا خاملگی پسرام فوق ابعاده عالی بود ختی به پسراولم شیرخودمم میدادم اما بازداری دختزم بدبود وبارداش ...

آخی،بازم خداروشکر بخیر گذشت،من بارداری هام انقدر بد بود که بعد از پنج سال بارداری دوم که داشتم همه بهم میتوپیدن که چرا و چه جراتی کردی