2777
2789
منم بخدا.از همه خبرا عقب موندم.تففف

منم🥲🥲🥲

روبیکاهم یه ۵.۶ تا بلاگر فالو دارم ولی خو چه فایده خیلی بی محتوا هستن بقییه برنامه هام که هیچ🥲

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم🥲🥲🥲 روبیکاهم یه ۵.۶ تا بلاگر فالو دارم ولی خو چه فایده خیلی بی محتوا هستن بقییه برنامه هام که ...

بابا روبیکا نصب نکنین.اخه چه جایگزین بی خودی هست.بزار مردم نصب نکنن شکست بخوره.مسخره اس واقعا من که نصب نکردم

یاشاسین آذربایجان💓✌

منم🥲🥲🥲 روبیکاهم یه ۵.۶ تا بلاگر فالو دارم ولی خو چه فایده خیلی بی محتوا هستن بقییه برنامه هام که ...

لعنت ب روبیکا مزخرف و چندشه،یه گفتگو رو پاک میکنم ده دیقه بعد برگشته اعلان ورود مخاطبا هم همینطور من پاک میکنم دوباره برمیگردن

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
لعنت ب روبیکا مزخرف و چندشه،یه گفتگو رو پاک میکنم ده دیقه بعد برگشته اعلان ورود مخاطبا هم همینطور من ...

ولی منن دلم پر میکشه که یبار دیگهه بدون دغدغه تو اکسپلور اینستا ساعتا بگردم🥺🥺🥺

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
بابا روبیکا نصب نکنین.اخه چه جایگزین بی خودی هست.بزار مردم نصب نکنن شکست بخوره.مسخره اس واقعا من که ...

من خیلی وقته دارممم از ۵ سال پیش که راهنمایی بودم داشتم 🤒

منم دارمش ولی وصل نمیشه🥲

عزیزم من الان وصلم ، فقط کافیه خاموشش نکنی که وقتی نتا ملی شد مثل الان بتونی استفاده کنی امشب که وصل شدی نتتو میتونی خاموش کنی ولی v*pn خاموش نکن

شد شد نشد میرم میخوابم..:|‌‌‌‌‌
عزیزم من الان وصلم ، فقط کافیه خاموشش نکنی که وقتی نتا ملی شد مثل الان بتونی استفاده کنی امشب که وصل ...

اهان درسته ممنونم از راهنماییت عزیزم❤️🙏

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
ببخشید عزیزم بیو که نوشتی چه جوری نوشتی کدوم قسمت رفتی؟

بیا گلی به ترتیبی که شماره زدم انجام بده بعد قسمت امضا یا درباره من هرچی میخای بنویس اگ میخای رنگی هم بنویسی رنگ قلمو تغیر بدع