2777
2789
عنوان

به استخاره اعتقاد دارين ؟!

225 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها 

من يه جاي خيلي خوبي كار پيدا كردم اينترنتي استخاره گرفتم بد درومد به نظرتون چي كار كنم تجربه داشتين كه استخاره بد بياد نتيجه خوب بشه ؟!

استخاره با چی؟

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ وجه 

چرندی بیش نیست

آدم عقل داره، منطق هم داره 

هیچ نیازی به استخاره و امثال این چرندیات نیست 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

من خيلي اعتقاد ندارم يكي ميشناسم ميگه ازدواج اول و دوم استخارع كردم خوب در اومد ولي طلاق گرفتم هردو معتاد بودن ميگه ازدواج سوم استخاره كرفتم بد در اومد ولي با دل و منطق خودم بله دادم خوشبخت شدم 🤣🤣🤣

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔