2777
2789
عنوان

از جاری و برادرشوهرم یه پسر مونده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبی شما..واسه روخوانیش ولسش زیاد داستان بخون..از روی هر درسش واسش اول بخوان بعد خودش رو خوانی کنه..یه تیکه از کتاب داستان رو بش بگو براتون بخونه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

خیلی خانوم مهربونی هستید 

آفرین 🌹

خوشحالم اون بچه خانومی مثل شما تو زندگیش داشته 

و اینکه کتاب داستان که خیلی دوست دارن بچه ها بهش بدین بخونه چون علاقه تمرکز میاره و می‌تونه قدرت روانخوانی رو تقویت کنه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

کلاس دوم طبیعیه که روخوانیش ضعیف باشه. با هم کتاب بخونید. خیلی موثره. و کم کم بگین خودش براتون کتاب بخونه. 

یا وقتی بیرون میرید با هم کلمات رو تابلوها رو بخونید. 

تمرین زیاده سرچ کنید

تقویت روخوانی با کتاب قصه روزنامه مجله بهتر میشه .خدا خیرتون بده چه کار خدا پسندانه ای😊😊

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

خدا این داداشا روصد ساله کنه برای هم، سایه تو و شوهرت رو سرشون باشه. خداروشکر هنوز آدم خوب هست....

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ربط اینارو نفهمیدم  میشد بگی فقط روخانی بچم ضعیفه😐

چون از همه اتفاقات باخبره و خیلی از گذشته سوال میپرسه چون پیش مشاور هم بردمش

گفتم این موضوع رو بیان کنم شاید کسی تونست کمک کنه

خدایا خیلی ازت دور شدم 😔دستامو بگیر