2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی راصی تو عمل های لاغری بی ضرر ترین و بهترین  البته بهترین دکتر عملش کرد  سختیش یه شب اول بیمارستان و چند روز اول عمل  بخاطر  که عادت بخوردن حجم بالا داشت اما یادگرفت و طبیعی صد 

خیلی راصی تو عمل های لاغری بی ضرر ترین و بهترین  البته بهترین دکتر عملش کرد  سختیش یه شب ا ...

میشه بگین کدوم دکتر اخه میگن تو اسلیو معده رو میبرن ولی تو بای پس معده منگنه میشه الان قشنگ لاغر شده

فقط خدا

نه عزیزم اسلیو اضافه معده میبرن  منگه و دوخت میکنن که هیچ جور باز نمیشه  اما شما گفتی بایپس  تو بای پس میان روده به سر معده وصل میکنن و جذب مواد غذایی میشه ۱۵ درصد خوب لاغر میشیاما  فوق العاده ضعیف  برای کسایی خوبه که بی ام ایبالای ۴۳ داشته باشن و وزن ۱۶۰ به بالا 

دکتر اشم   دکتر سعید صفری که عاشقش میشی بهترین دکتر 

خوب راضی هست عوارضش چی هست

مینی بای پس از ماندگار ترین وبدون برگشت ترین عمل در بین عملهای چاقی هست دوستم سه سال قبل انجام داد با گریه ودو دلیِ که میمیرم بچه هام بدون مادر میشن رفت زیر عمل خدا رو شکر عمل کرد وخیلی زودبه زندگی عادی برگشت لاغرشد وخوش تیپ هر روز یه مدل لباس یه مدل ارایش میگفت چرا انقدر خودمو الکی ترسوندم خواهر ومادرشم تشویق کرد رفتن عمل کردن خودم هم پنج سال قبل اسلیو شدم همیشه میگم کاش بای پس یا مینی بای پس میشدم 

مینی بای پس از ماندگار ترین وبدون برگشت ترین عمل در بین عملهای چاقی هست دوستم سه سال قبل انجام داد ب ...

چرا مگه اسلیو بده؟ البته فکر کنم دکتر تشخیص نوع عملو میده

فقط خدا
چرا مگه اسلیو بده؟ البته فکر کنم دکتر تشخیص نوع عملو میده

بله دکتر تشخیص میدن من موندم بین تشخیص دوتا دکتر اولی گفتن اسلیو دومی بعد دیدن ازمایشهام گفتن بای پس ودر واقع هم باید بای پس میشدم راستش رو بگم اسلیو به نظر کم خطر تر وساده تره اما برگشت تو اسلیو خیلی زود اتفاق میفته اکثر اونهایی که اسلیو شدن کارشون به عمل دوم که بای پس یا مینی بوده افتاده بعد کاهش وزن یک سره باید رژیم باشی و ورزش کنی والا مثل قبل عمل فوری چاق میشی با این همه هزینه چه از نظر مالی چه وقت وچه روحی برگشت وزن بدترین عذابه ودوباره یه راه رفته رو طی کنی وچرا کاری که در اخر باید انجام بشه رو از اول انجام ندیم تاپیک دکتر خوب واسه حلقه ی معده رو سر بزنید وخودتون ببینید چندتا از کسانی که اسلیو بودن دوباره مجبور به عمل مجدد شدن اسلیو تو کشورهای پیشرفته منسوخ شده تقریبا واستاندارد ترین عمل از نظر اونها بای پس هست