2777
2789
عنوان

زردی نوزاد دوماه و یک هفته ای

436 بازدید | 11 پست

نوزادم دو ماه و یک هفته شده اما هنوز زردی داره. دکتر دارو نداده میگه شیر زیاد بده تا خودش رفع بشه. به نظر شما چه کار کنم باید، لطفا راهنمایی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خوب میخوره؟؟ گرمیجات نخور براش دستگاه بگیر خب  زردیش رو چنده؟

شیر خوب میخوره، دستگاه هم گرفتم از اون شدت پایین اومد الان کم هست بیلی روبین توتال رو سه و چهار هست، دایرکتشم رو دو و سه اما خب رفع نشده هنوز.

عزیزم نگران نباش پسر منم تا چهار ماهگی داشت آنقدر می‌بردم ازش آزمایش میگرفتم یاد اون روزا می‌افتم اش ...

اخی ، اره منم تا الان دو بار بردم ازمایش دادن. دارو دادین؟ یا خودش خوب شد؟

اخی ، اره منم تا الان دو بار بردم ازمایش دادن. دارو دادین؟ یا خودش خوب شد؟

حوب کاری کردی دوبار خوبه 

من هر سه روز آزمایش میگرفتم . انگار چیزی تاثیر نداشت 

من خودم خورد و خوارزمی خیلی کنترل میکردم ولی طول کشید 

حوب کاری کردی دوبار خوبه  من هر سه روز آزمایش میگرفتم . انگار چیزی تاثیر نداشت  من خودم ...

طفلک چه زیاد. من نوزادم یکم نارس دنیا اومد فک کنم به خاطر همین زردی ش زیاده

پسره من تا نزدیکه ۴ ماهگیشم زردی داشت بعد رنگش باز شد انقدر دکتر رفتم و آزمایش گرفتن مشکلی نداشت زردیش به خاطر شیر مادر بود که خود به خود از بین میره دارو میشد داد ولی عوارض داشت حتی گفتن نیاز به دستگاهم نیست

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند