2777
2789

بچه ها پسرم کلاس اول هست و معلم چندبار اشاره کرده بود که بی علاقه هست و توجه نمیکنه به درس ولی امروز تو کتابش نوشته که کلا همکاری نمی کنه توی کلاس. ما هر روز بهش میسپاریم که گوش بده و حواسش و جمع کنه ولی تاثیر نداره. حالا من چیکار کنم به معلم چی بگم. خیلی نگرانم.اگه تجربه ای دارید بگید لطفا

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم اینطوری بود هفته اول معلم بهم گفت من از اون روز به بعد فرداش ک چه کلمه یا درسی رو دارن تا حدودی تمرین میکنم باهاش خیلیییی بهتر شده 

معجزه اتفاق میفته مثل یه نور🤍😍    خدایاشکرت❤

خود معلم باید بتونه حواس بچه هارو به خودش جمع کنه البته نمیدونم فقط بچه شما بی توجه هست یا چندتا دیگه هم هستن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بگو چی کنم؟ بچه رو میفرستید مدرسه درس یاد بگیره دیگه. من درک نمیکنم. زمان ما اینجور نبود. قصد توهین ندارم ولی الان بچه رنگ مدادش عوض میشه معلم سریع به پدر و مادرش تکست میده بچت فلان. اگع قراره تو پروسه یادگیری پدر مادر انقد اذیت بشن من ترجیح میدم خودم بهش اموزش بدم دیگه. چرا مدرسع؟ 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

دستش کنده شاید.

همکاری نمیکنه یعنی چی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آخه یکم تمرین میکنه بعد میگه حوصله ندارم دوست ندارم

دختر منم همینطوره ولی بهش اشتیاق میدم وقتی مینویسه میگم وای چقد قشنگ کاش یکی به منم یاد بده بعد میگه مامان بیا یادت بدم

بله منم همین میگم تو خونه تکالیفی که هست انجام میدیم ولی دیگه داخل مدرسه وظیفه معلم هست دیگه

نگررران نباش اصلا بچه رو دل زده نکن از مدرسه یاد میگیره 

دختر منم همینطوره ولی بهش اشتیاق میدم وقتی مینویسه میگم وای چقد قشنگ کاش یکی به منم یاد بده بعد میگه ...

مشق مینویسه اگه بد بنویسه بخوام پاک کنم دوباره نمینویسه یعنی حوصله نداره برای درس

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی