سلام خانوما بچم دو سالو نیمه خیلی بهم میچسبه همش میگه بشین روی مبل تا بشینه تو بغلم به بدبختی آشپزی میکنم یا ظرف میشورم سر گازو سینک به پام چسبیده که بیا بشین خونه رو نمیتونم جم کنم خیلی عصبی میشم چکار کنم بنظرتون تلویزیونم نگاه نمیکنه با اسباب بازیم بازی نمیکنه
عزیزم صوت استاد روستایی در مورد وقت ویژه رو گوش بده حتما
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
اگه ایتا داری لینک کانالش بدم بهت، عالیه صوتاش، هم در مورد همسر داری هم تربیت فرزند
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم