2777
2789
عنوان

بچه ی خیلی وابسته

175 بازدید | 27 پست

سلام خانوما بچم دو سالو نیمه خیلی بهم می‌چسبه همش میگه بشین روی مبل تا بشینه تو بغلم به بدبختی آشپزی میکنم یا ظرف میشورم سر گازو سینک به پام چسبیده که بیا بشین خونه رو نمیتونم جم کنم خیلی عصبی میشم چکار کنم بنظرتون تلویزیونم نگاه نمیکنه با اسباب بازیم بازی نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صوت استاد روستایی در مورد وقت ویژه رو گوش بده حتما

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

ڪارتون قشنگ دانلود ڪن بذارتلویزیون روشن باشہ باصداے بلندڪم ڪم جذبش میشہ باخوراڪے موردعلاقہ ش اجبارش نڪن خودتم بشین یواشڪے برو ولے زودبہ زودبیا پیشش

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
کجا میشه گوش کرد عزیزم؟

اگه ایتا داری لینک کانالش بدم بهت، عالیه صوتاش، هم در مورد همسر داری هم تربیت فرزند

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

یه بار خانم دکتری می گفت وقتی مادرا از این مورد شکایت می کنن می گم فکر کنید به نوجوانیشون که می رن تو اتاق و درو می بندند و دیکه نمی بینیدشون..

الان طبیعت سنشون اقتضا می کنه نگران نباشید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

panah:

🌀 صوت

#وقت_ویژه

👩‍🏫 مدرس:

استاد روستائی بازی درمانگر و قصه درمانگر کودک

💰🍃 هزینه گوش دادن به صوت ارسال به ۵ نفر☺️

💟 پاتوق پرسش و پاسخ

🔰🔰

https://eitaa.com/joinchat/3316121629Cdf487cd5cb