2777
2789

من پسرم ۶ ماهو نیمس. مدتی بود که از زمان شروع غذای کمکی کمتر شیر می‌خورد ..الان ۴_۵ روزه فقط آبریزش و گرفتگی بینی داره اصلا به سختی شیر میخوره تو خوابم حتی نمیخوره.خواستم بپرسم ممکنه بخاطر گرفتگی بینیش شیر نخوره؟؟؟ 

بچه های شما تو این سن روزی چن سی‌سی شیر میخوردن یا میخورن 

واقعا کلافه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،احتمالا سرما خورده،بی اشتهایی هم به خاطر همونه،ببرش دکتر

سلام گلم.بردم دکتر ولی اول فقط آبریزش بود واسه همین دکتر فقط یه شربت داد (کوریزان) که اصلا هم تاثیر نداش.باید امروزم ببرم باز

سلام گلم.بردم دکتر ولی اول فقط آبریزش بود واسه همین دکتر فقط یه شربت داد (کوریزان) که اصلا هم تاثیر ...

سیتریزین نداد؟؟؟؟چون واسه آبریزشه؟؟؟قطره هم‌ خیلی خوبه؟؟؟

پسر من هفت ماه ‌نیمه تقریبا هر ۴ ساعت۱۲۰ تا شیر میخوره به جز غذای کمکی،چون تو سوال اولت پرسیده بودی که بچه هاتون چقدر شیر میخورن

سیتریزین نداد؟؟؟؟چون واسه آبریزشه؟؟؟قطره هم‌ خیلی خوبه؟؟؟ پسر من هفت ماه ‌نیمه تقریبا هر ۴ ساعت۱۲۰ ...

نه نداد..فقط شربت کوریزان که واسه سرماخوردگیه داد..

آها آره پسر منم تقریبا همین قدر میخوره..ممکنه وزن ۷ ماهگیشو بگی عزیزم

نه نداد..فقط شربت کوریزان که واسه سرماخوردگیه داد.. آها آره پسر منم تقریبا همین قدر میخوره..ممکنه و ...

البته بهتره که وزن بچه ها رو اصلا با هم مقایسه نکنیم،ببین تو‌نمودار چطوره،پسر من وقتی به دنیا اومد خیلی کوچولو بود

البته بهتره که وزن بچه ها رو اصلا با هم مقایسه نکنیم،ببین تو‌نمودار چطوره،پسر من وقتی به دنیا اومد خ ...

بله خودم اینو میدونم ولی خب آدم لااقل میفهمه بقیه بچه ها تو چه میانگین وزنی بودن..