خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
والا همه چی ممنوعه جز خیانتو مادر شوهر خواهر شوهر سایت سایته بارداریه من سوال در مورد قرص اورژانسی پرسیدم ک تاریخش گذشته باشه تاثیر داره یا ن ی کاربر مثل انسان های اولیه تعجب کرد از اوردن اسم قرص
والا همه چی ممنوعه جز خیانتو مادر شوهر خواهر شوهر سایت سایته بارداریه من سوال در مورد قرص اورژانسی پ ...
من بی تقصیرم فقط خواستم بهت بگم ولی اشتباه کردم ببخشید
ن عزیزم من یهو امپرم زد بالا از صبح در گیر ی کارم قاطی کردم شرمنده
فدای سرت😘