یک ساله اقدام هستم پریودی نامنظمی دارم دکترم براش سونو و ازمایشات هرمونی و ازمایش اسپرم برا همسرم نوشت فعلا سونوام اماده شد دوماه و ده روز تقریبا از سیکلم گذشت تا ک الان پریود شدم و در سیکل روز ۶۵ سونو دادم بنظرتون سونو من کیست یا عفونت داره و مشکل جدی هست یا با داروی محدود رفع میشه؟
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اره میدونم میوم هست ولی نمیدونم مشکل حاده یا رفع میشه
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میوم نیستا آخه یه چیزی داریم به اسم کورپوس لوتوم که شبیه جسم زرده این ولی لوتومه ولی کلا هرچی ...
یعنی جلوی بارداری رو نمیگیره ؟ عفونت لگن خفیف هم نوشته بنظرت اون چجوریه
یعنی جلوی بارداری رو نمیگیره ؟ عفونت لگن خفیف هم نوشته بنظرت اون چجوریه
کلا بهتره رفع بشه چون بعد بارداری هیچکاری با رحم نمیشه کرد
چون من معتقدم اگه خدا بخواد هرچیزی هم که باشه باردار میشی اگرم نخواد شاید سالم سالم باشی ولی باردار نشی فقط اگه اینها رفع بشه خدایی نکرده تو بارداری اذیت نمیشی دیگه
کلا بهتره رفع بشه چون بعد بارداری هیچکاری با رحم نمیشه کرد چون من معتقدم اگه خدا بخواد هرچیزی هم که ...
بله درسته ممنون عزیزم