2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 56 پست
تکالیف سنگینی رو دوش والدین میزاره . این هفته تایم صبح بودن دقیقا خودِ شبش یادش میاد تو گروه شاد بهم ...

اون زنه حق به جانب بود تو چرا ناراحتی اتفاقا خیلیم خوبی ما که نباید همرو راضی نگه داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکالیف سنگینی رو دوش والدین میزاره . این هفته تایم صبح بودن دقیقا خودِ شبش یادش میاد تو گروه شاد بهم ...

همین الانه الان زنگ بزن اموزش و پرورش منطقه تون دقیقا همینا رو بگو ادم اش کنن!!!

بیجا کرده همچی حرفی زده!

احتمالا بچه اول ات هست درک میکنم حال ات رو

من برای بچه اولم اگ‌ چنین برخوردی میدیدم سکوت میکردم ولی برای این بچه ام اگر حتی ببینم با مادر دیگه ای چنین برخوردی بشه سریع پرونده بچه ام رو نیگیرم ی راست‌میرم اموزش پرورش 

مرسی مهربونم. چقدر انرژی مثبت . نمیدونم چرا وقتی بهم گفت شخصیتتو نشون دادی احساس بی هویتی کردم تو دل ...

اون خودش بی شخصیت و بی ادب بوده

تازه اینا گزینش شدن اینن!!!

ببین کوتاه نیا اون اعصاب و روانش داغونه میرنه بچه های مردمم نابود میکنه

مرسی مهربونم. چقدر انرژی مثبت . نمیدونم چرا وقتی بهم گفت شخصیتتو نشون دادی احساس بی هویتی کردم تو دل ...

فدا مدا 💙💫

ن بابا اون خانم کلا خودش مشکل داشت شمام نشوندیش سرجاش

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
آره اونم اصلا انتقاد و پیشنهاد سرش نمیشد. با نگاه اغتشاشگر و آشوبگر بهمون نگاه میکرد. خطاب ب من میگف ...

حالا یک کلمه اغتشاش یاد گرفتن کم میارن میندازن وسط هعی

عین قضاوت ک دست نی نی سایتیاس هرجا حرفی نداشته نباشن‌پرتش میکنن بگن مام هستیم😑

خوب که جوابشو دادی.

منطقی بوده و بدور از بی ادبی حرف زدی.

بمظرم مربی مشکل داشته اصلا بخودت نگیر.

اون در مقامی نیست که پرونده بیاره و بگه لیاقت منو ندارید. وظیفشو باید انجام بده برا همه یکسان. لیاقت معنایی نداره. بنظرم بیخودی سر این مسئله حرص نخور و اتفاقا به مدیرشم بگو تا تذکر بهش بده. چون اینجوری که گفتی مشکل از اون و طرز بیان و برخوردش بوده

عزیزم حرفای اون خانوم برات هیچ اهمیتی نداشته باشه مهم اینه از حق خودت دفاع کردی.مگ نشنیدی حرف حق تلخ ...

دقیقا به چه نکته ظریفی اشاره کردی واقعا ممنونم . اینجوری حسم ب خودم بهتر شد. 

بعدشم من خودم متاهلم.

قرار نیست مرد بیاد و مارو از تنهایی دربیاره. اونا شخصیت و مشغله‌های خکدشونو دارن و هر مردی درک اینو نداره که باید سنگ صبور هم باشه. چون گفتن مرد نان‌آور خانواده و همین باعث شده فقط بفکر کار و پول باشن نه همدردی و تکیه‌گاه.

خوب که جوابشو دادی. منطقی بوده و بدور از بی ادبی حرف زدی. بمظرم مربی مشکل داشته اصلا بخودت نگیر. ...

ازونجایی ک من دنبال اغتشاش هستم😐 مجبورم بگم ک مدیر پشت پرسنل اش در میاد

فقط و فقط گزارش ب اموزش و پرورش حتی اگر شده تلفنی. اگ کتبی باشه ک با سرعت پیگیری میشه

رفتارش دور از ادب و شخصیت بوده. ولی برای مدیر فقط میتونه خط و نشون بکشه ک اگر تکرار بشه مجبورم گزارش شما رو هم بدم