2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

870 بازدید | 56 پست

هیچ پناهی ندارم . وقتی دلم از جایی میگیره کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم . 

با اینکه متاهلم . 😭😭😭

شاعر در وصف حال من اینو گفته*

"دانی که چرا راز نهان با تو نگفتم ؟؟؟ طوطی صفتی طاقت اسرار نداری "

هر وقت با همسرم  حرف زدم حرفامو همه جا پخش کرده و خود حرفامو عین پتک تو سرم کوبیده . دردم از نامحرمیه که قرار بود محرم رازم بشه . ولی نامحرم ترین آدمه . 

مادرممو یه دنیا دوست دارم ولی متاسفانه درکی از حرفام نداره تا مشکلی رو مطرح میکنم میگه شماره کارتتو بفرست . حالا هم شماره کارتمو داره هم میدونه مانور حرفام رو مسائل اقتصادی نیست باز اذیت میکنه .اینو هم بگم اصلا دست دهنده نداره فقط میخواد بگه که مشکلاتتو من میتونم حل کنم ولی نمیکنم . 

امروز با مربی مدرسه پسرم بحث کردیم آخر سر حق رو بهم داد ولی نوع و لحن حرف زدنم خیلی خوب نبود.  اونقدر با کسی حرف نزدم که راه درست انتقاد و حرف و بحث رو بلد نیستم . با اینکه حرفام منطقی بودن و خود مربی هم حرفامو تایید کرد اخرسر ولی تنشی تو جلسه ب وجود اوردم که مجبور شد بهم بگه خوب شخصیتتو نشون دادی.  بعدش هم با بی ادبی جلوی همه والدین بهم گفت که شما و بچتون لیاقت منو ندارین . خیلی حرفش دلمو شکست کل مسیر مدرسه تا خونه رو گریه کردم . کاش یه نفر بود باهاش درد دل میکردم تا سبک شم . خیلی دلم درد میکنه 😭😭😭الان یادم اومد بیام نی نی سایت یه نفر پیدا شه منو آروم کنه . 

سخته واقعا

فقط موندم چی به مربی مدرسه گفتی که اینطور رفتار کرد

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

نمیدونم چی بگم خدا کمکت کنه تنهانیستی منم گاهی اینطوری میشم

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ازبس ازبچگی توفضای متشنج بزرگ شدم اصلا حرف زدن باسیاست یابقول معروف باپنبه سربریدنوبلدنیستم فقط دادوهوار

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

ولی  شاید مشکلات بهت فشار اورده و عصبی شدی میتونی ازیه روانشناس کمک بگیری  شاید باحرفاش یا دارو کمکت کرد

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

عزیزم خیلیامون تنهاییم 

همسرامون فقط شوهر وپدر بچهامونن ،محرم اسرار نیستن

از چی عصبانی بودی که باعث رفتار و گفتار بدت شده ؟

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
سخته واقعا فقط موندم چی به مربی مدرسه گفتی که اینطور رفتار کرد

تکالیف سنگینی رو دوش والدین میزاره . این هفته تایم صبح بودن دقیقا خودِ شبش یادش میاد تو گروه شاد بهمون بگه فردا فلان نقاشی رو برا بچه هاتون بکشین بیارین . یه خانم تو جلسه بلند شد گفت من نقاشیم اصلا خوب نیست . مربی با عصبانیت انگشتشو سمت ماها کرد و گفت باید بلد باشین . من با اینکه کاریکاتوریست و نقاشم و تکلیف رو 5 دقیقه ای انجام دادم برا پسرم ولی حق رو به والدینی دادم که این استعداد رو ندارن. ب مربی گفتم شما نباید بهمون بگین بااااااید .اونم با این لحن. بدو بدو رفت پرونده پسرمو از کمد دراورد گفت نمیخوای نمون تو و پسرت لیاقت منو ندارین . بهش گفتم شما لیاقت ما رو ندارین  . گفت خوب شخصیتتو نشون دادی 😭.  من تهدیدش کردم ک شکایتشو پیش سرپرست پیش دبستانیا بکنم. اونم بلافاصله پرونده رو گذاشت تو کمد و اومد توجیه کنه که حق با منه ولی نباید اینطوری باهاش حرف بزنم . 

منم ازبس ازبچگی توفضای متشنج بزرگ شدم اصلا حرف زدن باسیاست یابقول معروف باپنبه سربریدنوبلدنیستم فقط ...

اره دقیقا حساسترین عضو بدن حنجره آدمه که با تغییرات احساسی یا حتی آب و هوا بلافاصله خودشو نشون میده .صدام عوض شد کلا فقط فریادهای خودمو میشنیدم . کاش لال میشدم حرف نمیزدم . خیلی مظلوم و ساکتم و همیشه حقمو خوردن این دفعه از حق والدین خواستم دفاع کنم ولی اینطوری شد . یعنی من بی شخصیتم ؟😭😭😭

تکالیف سنگینی رو دوش والدین میزاره . این هفته تایم صبح بودن دقیقا خودِ شبش یادش میاد تو گروه شاد بهم ...

افرین بهت بابا

چقد قوی هستی تو

کلی سرزبون داری

ناراحتی نداره اصلن 

بین این همه خانم شما پاشدی از حق همه دفاع کردی

دیگ ام لازم نیست با کسی درد ودل کنی راز نگه دار حریم خودت باش

مگ حتما همه باید درد و دل کنن با بقیه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
نمیدونم شما چطور باهاش حرف زدی ولی اون خانمم اصلا بلد نبوده حرف بزنه 

آره اونم اصلا انتقاد و پیشنهاد سرش نمیشد. با نگاه اغتشاشگر و آشوبگر بهمون نگاه میکرد. خطاب ب من میگفت شما معترض نیستین شما زیاده خواهید . هدفتون اغتشاش و زیر سوال بردن 10سال تجربه کاریمه. 

افرین بهت بابا چقد قوی هستی تو کلی سرزبون داری ناراحتی نداره اصلن  بین این همه خانم شما پاش ...

مرسی مهربونم. چقدر انرژی مثبت . نمیدونم چرا وقتی بهم گفت شخصیتتو نشون دادی احساس بی هویتی کردم تو دلم یهو خالی شد . اون لحظه با خودم گفتم من کی ام ؟کجام ؟ چرا تو سن نزدیک به 30 سال یکی بهم بگه شخصیت ندارم ؟ نکنه این همه سال با این شخصیت افتضاحم زندگی کردم .