2777
2789
عنوان

میشه یه راهکار به من بدین

75 بازدید | 15 پست

قراره خواهرشوهرم شنبه بیاد خونمون برا آی وی آف و دو هفته بمونه خونه ما از اونجایی که من شاغل هستم قراره مادرش هم بیاد کاراشو انجام بده ولی مادرشوهرم خیلی پیره و کارای خودشم به زور انجام میده حالا شوهرم میگه من نمیتونم بگم که برن سوییت بگیرن ولی خدایی من شاغلم اونموقع باید کارای دو نفرو انجام بدم هم مادرش هم دخترش 

من خودم پرستارم شبکاری میرم یه پسر پیش دبستانی هم دارم بخدا موندم چیکار کنم.

خواهرش گفته من توالت فرنگی میارم و قراره تو اتاق خوابمون رو تخت بخوابه چجوری بگم که توالت فرنگی نیاره آخه همه جا کثیف کاری میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دل و جون انجام بده خودت. خیرات میشه برات

ببین یه خواهرش پارسال سرطان سینه داشت سه ماه موند خونه ما همه کارش بامن بود آخرشم کلی حرف شنیدم دیگه پشت دستمو داغ کردم برا کسی خوبی نکنم

وآسه آی وی اف استراحت مطلق؟چه خبره؟کارگر بگیرین بیاد واسه دوهفته.تازه بچه هم دارین خیلی سخته خدایش&n ...

من هم شاغلم هم بچه دارم 

خودش دیروز بهم گفت میرم وسیله هامو بیارم من دو هفته استراحتم

ببین یه خواهرش پارسال سرطان سینه داشت سه ماه موند خونه ما همه کارش بامن بود آخرشم کلی حرف شنیدم دیگه ...

حق داری، حالا دوباره ی خورده با خودت کنار بیا. شاید گره از زندگیت باز شد. دوباره ب خاطر خدا قبول کن

زشته شوهرت بگه برن سوییت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حق داری، حالا دوباره ی خورده با خودت کنار بیا. شاید گره از زندگیت باز شد. دوباره ب خاطر خدا قبول کن ...

باورت میشه من تو این 8 سال هیچ خیری ندیدم از اینا

باورت میشه من تو این 8 سال هیچ خیری ندیدم از اینا

از لطف خدا نامید نباش

باور کن من همیشه پشت عروسم، ولی الان شوهرت راست میگه خیلی زشته برن سوییت

تو نیکی کن و در دجله انداز....

باور کن پیش خدا گم نمیشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.