2777
2789
عنوان

روغن برای مو

123 بازدید | 11 پست

بچه ها من موهام خیلییییییییی وز و بده..

وقتی از حمام میام بیرون انگار یکی به زور از لباسشویی کشیدتم بیرون انقد که وز وزی و بده موهام

رفتم کراتینه خوب شدم ولی مجبور شدم حنا بزارم واسه یه مشکلی و تمامش رفت

الان میخوام یه روغن بزنم به موهام که هم تقویت کنه موهامو هم به ریشه که میاد طوری نباشه هم صاف کنه این بیصاحابارو..

چه روغنی بزنم؟؟؟؟

بکین برم بخرمش..دارم دیوونه میشم از وزی موهام..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن آرگان و نارگیل عالیه، البته فقط به ساقه ی موهات بزن و اگه موهات چربه زیاد نزن

اخه بالای موهامم که نزدیک ریشه میشه هم خیلی وزه..موهامم خیلیییی خشکه..خورد میشه همش

اخه بالای موهامم که نزدیک ریشه میشه هم خیلی وزه..موهامم خیلیییی خشکه..خورد میشه همش

درسته عزیزم ولی نباید به ریشه ی مو بزنی ریزش میاره

شما به ساقه بزنی مواد جذب ریشه میشه

بعد مرگم شعرهایم را بخوان تا بشنوی..سرگُذشتم، تلخ‌تر از درگذشتم بوده است!🖤

ی خانم رنگ کار ک حرفه ای هس بم گف روغن زیتون ب موهاتون نزنین بجاش نارگیل و کرچک و بادوم تلخ توهمی ...

یعنی سه تاشو باهم قاطی کنیم و بزنیم؟

اخه موهام روی سرمم وزه  بخاطر همین میخوام ب ریشه هم بزنم

یعنی سه تاشو باهم قاطی کنیم و بزنیم؟ اخه موهام روی سرمم وزه  بخاطر همین میخوام ب ریشه هم بزنم

ن ینی هرکدوم خاسی بزن

ماست میتونی ب ریشه هم بزنی اب برنج اینا ولی روغن و نرم کننده نباید ب ریشه بخوره

...