انشاالله باشه عزیزم فقط یسوال من 7صبح عملمه تا شب میتونم بیام خونه؟
اره عزیزم ، اما بازم بستگی داره بعضی از این دکتر معروفا کدسوسول بازی درمیارن میگن یه روز اینجا بمون که پول اتاق خصوص و از این جور چیزا بگیرن.
اما اگر دکترت جزو این دسته نیست تا ظهر یا بعد ازظهر شما خونه ای. فقط غذا جویدنی فلا نباید بخوری، عینک و استخر رفتن و سیگار و قلیون ممنوعه تا چندین ماه. غذای ابکی بخور ،اونجام بهت اب اناناس یا اب کرفس اگر میتونی مزشو تحمل کنی بدن.سوپ بگو بپزن برات،ادامسم نجو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مبارکته عزیزم ،تا ۵روز سخته از روز ۶ به بعد آتل روی بینی برات بزرگ میشه و چسباش شل هی میگی زودتر بری باز کنن برات ،سختیش همین هفته اول ،بعد اون فقط باید مراقب باشی ،الاندحالتدچطوره
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
البته من جز گردن درد سردرد چیزی نداشتم که استامینوفن ساده میخوردم
تامپون هم نداشتم من ،فقط عطسه و خمیاز برام سخت بود و خارش دماغم