2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده.بگید چکار کنم..

183 بازدید | 13 پست

من در جایی بصورت آموزشی مشغول ب کار شدم و معرفم دوستان بودن ک چندماه قبل من رفته بودن.مسئول اونجا بدلیل نداشتن نیروی کار قصد استخدام منو بعد دوهفته داشت و اون دوستان هم طی دو الی سه هفته زسما استخدام شده بودن.بعد اینکه دو هفته گذشت مسئول اونجا گفت ک ی هفته ی دیگه هم بیا تا کسی ک قراره جایگزینش بشی بره.(قرار بود بره ولی مونده بود)

من هفته سوم رو هم رفتم و بعد اینکه پرسیدم خب الان استخدامم کنید گفتن ک اعلام کردن قانونا باید یکماه باشه و نمیشه زودتر.و من هرچی اصرار کردم روی یکماه پافشاری کردن درصورتی ک این یک بدقولی از طرفشون بود.یکماه گذشت و من درخواست کردم ک یکماه تمام شده .نامه رو فرستادن ب مدیرعامل مرکز و فقط یک امضای ایشون لازم بود ولی گفتن بررسی میکنم و منو فرستادن برم.الان دوسه روز گذشته و اون مدیر عامل امضا نکرده و رفته مرخصی.

همون روزی ک یکماه شد با دوستم صحبت کردم و پیشنهاد کرد ک من جای تو بودم بعد دوره آموزشیم تا وقتی استخدامم نکردن یک روزم نمیومدم.

من هم همون روز پیام دادم به مسئول که من تازمانی ک مدیر عامل امضا نکنه نمیام.چون مثل خودشون روی یکماه تاکید دارم و اموزشی من تمام شده.الان اگه کاری کنم صرفا در راه خدا محسوب میشه.مگه مرض دارم از صبح برم تا بعداز ظهر فی سبیل لله؟؟

بنظرتون اینکه نمیرم تا استخدام بشم درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم همون روز پیام دادم به مسئول که من تازمانی ک مدیر عامل امضا نکنه نمیام.چون مثل خودشون روی یکماه ...

کار رو واس خودت سخت میکنی.

جایگزین هم زیاده.

پارتی زیادتر

من دقیقا نمیدونم کارت چیه و کجا مشغولی عزیز

نمیدونم الان چی باید گفت به این مدیران بدقول.

سالی که نکوست از بهارش پیداست.اول بسم الله اینجوری دارن بدقولی میکنن وای به حال بقیه تعهداتشون(حقوق واضافه کاری و بیمه و مزایا و‌..)

اما اگر شرایط این کار ایده آله و ارزششو داره و برات مقدوره یه چندروز صبر کن انشالله که درست میشه.عجله نکن😉

کار خوب گیر نمیاد که الان😕

والا خوبه بعد ی ماه میخوان استخدام کنن‌.من دوستم رفت ی جا بعد شش ماه گفتن نیرو نمیخوایم.بنظرم ناز کن ...

اخه من کارم تخصصی هست.و حتی توی معرفی نامه ای ک امضا کردن هم قید شده بود یکماه.بستگی ب خوده شغل داره زمان آموزشی.ولی خب حرفم اینه اگ انقدر تاکیدد دارن رو قانون پاش وایسن

نمیدونم الان چی باید گفت به این مدیران بدقول. سالی که نکوست از بهارش پیداست.اول بسم الله اینجوری دا ...

یعنی بشدت پشیمونم.چون پیشنهاد کاری دیگه ای هم داشتم ولی چون نصف دوره آموزشی اینجارو گذرونده بودم قیدشو زدم.هرچند نمیدونم اونجاهم بازی درمیاوردن یا نه

اخه من کارم تخصصی هست.و حتی توی معرفی نامه ای ک امضا کردن هم قید شده بود یکماه.بستگی ب خوده شغل داره ...

اسسییی معلومه بی تحربه ای.هرچقدرم تخصصی باشه کارت متخصصشم ب نسبت زیاده.اگ کارش خوبه بنظرم بچسب بهش از دست نره.اکثرررر جاها این بدقولیا هس

یعنی بشدت پشیمونم.چون پیشنهاد کاری دیگه ای هم داشتم ولی چون نصف دوره آموزشی اینجارو گذرونده بودم قید ...

عزیزم یه فرصت چندروزه بده ببین چی میشه.

پیگیر اون پیشنهادکاری هم بلش شاید هنوز پذیرش داشته باشن.اگه اینجا خدانکرده اوکی نشد برو اونجا.

برات بهترینهارو آرزو میکنم😊انشالله بهترینها برات رقم بخوره.توکلت بخدا😍