2777
2789
خوب فصل اسفناج خیلی کوتاهه و برای بچه ها مفیده..... چطور میشه همیشه اسفناج داشت
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خشک کن چون شنیدن تو فریزر مدت کوتاهی میتونی نگهداری بعد دیگه خاصیتی نداره
آزارم میدهد دیدن ان منظره ی که مادری کودکش را سیلی میزند ولی کودک باز دامن مادرش را رها نمیکند .کجاست قاضی تا حکم کند سرچشمه ی محبت مادر است یا کودک ؟؟!!!!
خشک کن کاری که من میکنم
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اگه ساقه اش ضخیم بود بگیرش. بشور و خشک کن
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من ایران هستم..... تو گلدون بکارم...... چقدر اسفناج میده.. همین امروز یه دسته گرفتم..... پختم برای برانی.... همش آب شد... بزور دو نفر رو سیر کنه..... شما چطوری و تو چه اندازه گلدون میکاری؟ من آپارتمان نشینم
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 
من اسفناج رو اگر تازه باشه خام مصرف میکنم توی سالاد . پخته رو ووقتی فریز شدست بدون اضافه کردن اب و یخ زدایی با حرارت زیاد توی قابلمه در بسته میذارم وقتی یخش باز شد با اب خودش کمی میپزه و کمتر نمیشه.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .