2777
2789

منم لایک کن اگه گذاشتن😭

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما شما نت بین الملل دارین؟

من گوگل پلی ام بالا میاد بجز فییل تر شکن همه چیز نصب میشه نتم بین المللیه که میاد دیگه؟؟

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

@دلبراماوحشی  

لطفا پر وکسی داری بفرست🙏

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

https://t.me/proxy?server=79.175.133.74&port=443&secret=7r5WIpF5meiTibwYXZyZ8Yl3d3cuY2xvdWRmbGFyZS5jb20 : https://t.me/proxy?server=79.175.133.74&port=443&secret=7r5WIpF5meiTibwYXZyZ8Yl3d3cuY2xvdWRmbGFyZS5jb20

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
من الان وصلم به اینستاوهمه چی باسرورپل باآرگو

چی؟؟؟ متوجه نشدم

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
منم لایک کن اگه گذاشتن😭

اینی که کاربرeto گذاشت کار میکنه بیا

اینی که کاربرeto گذاشت کار میکنه بیا

فدات عزیزم خیر ببینی الهی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سلام عزیزم.اینو فقط باید توی سرور کپی کرد؟؟

کپی کن توی تلگرام برای خودت یا کسی بفرست تا لینکش آبی بشه. اونوقت روی لینک آبی بزن تا وصل بشه ❤️

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲