2777
2789

به بهونه درس یا هز چیز مشترکی که دارید صحبت کنید ( یه جوری رفتار کن دربازه اوم موضوع) بعد اخر حرفاتون بگو مرسی که سوالامو جواب دادی با حوصله ولی من بعدا کلی سوال میاد تو ذهنم تو ام نیستی که بپرسم 

اونم راه ارتباطی بهت میده( شمارش)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای راجب درس نه ک متنفرم از درس 😂یه موضوع دیگ بگو 

من نمیشنامستوننن کههه

اگه ساز میزنه 

اگه ورزش میکنه

بلاخره هر کس به یه چیزی علاقه داره

قبلش از توی نت راجب موضوع مورد نظر تحقیق کن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من نمیشنامستوننن کههه اگه ساز میزنه  اگه ورزش میکنه بلاخره هر کس به یه چیزی علاقه داره قبلش ...

ببین من  برای اولین بار دیدیمش دو هفته پیش فقط همو نگاه میکردیم دو کلمه هم حرف نزدیم 

همینجوری بدون مقدمه برم بگم فلان و اینا؟ یکم با جزییات توضیح بده مثلا راجب اینکه تازه دندوناشو کاپمیوزیت کرده  چیا بگم 

اگه خیتم کرد چی چه جوابی بهش بدم 😐😂

ببین من  برای اولین بار دیدیمش دو هفته پیش فقط همو نگاه میکردیم دو کلمه هم حرف نزدیم  همی ...

عع اگه انقد غریبست خب یکم محترمانه تر باید صحبت کنی

اگه موضوع دیگه ای جز دندون پیدا کنی که بهتره😐😂

مثلا میتونی بری پیشش سلام کنی خودتو معرفی کنی و بگی که بچها گفتن کامپوزیت انجام دادی( نگو خودم دقت کزدمو اینا)

میخواستم ببینم راضی هستی یا نه

درد داشت

شرایطش چطور بود

چه مدت طول کشید

بین حرفاتم بگو که اژ کامپوزیت خوشت میاد و تعریف بده که چهره رو بهتز میکنه

بعدشم اونو که گفتم بگو( که سوال دارمو بعدا یادم میادو اینا)

یا به بهونه ادرس دکتر و‌ پیج دکتر و شماره دکترش