2777
2789

یکم آبلیمو بخور

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازقرص پایلوشات و فمی لاکت که پروبیوتیک هستند می تونی  استفاده کنی.من برای معدم اب سیب زمینی به اندازه یک فنجون کوچیک به مدت60روز خوردم به همراه نارگیل درمان جواب داد.قهوه نخور معده رو سنگین میکنه.پیش دکتر تغذیه برو خیلی بهت کمک میکنه.عزیزم سنگینی معده درمان داره به راحتی مشکلت حل میشه اگه باید و نبایدهارو رعایت کنی.

ازقرص پایلوشات و فمی لاکت که پروبیوتیک هستند می تونی  استفاده کنی.من برای معدم اب سیب زمینی به ...

مررررسی عزیزم🥺فعلا همسرم شربت آلومینیوم ام جی گرفت الان خوردم یکم بهتر شد.ولی چون شبا شام ک میخوریم بلافاصله میخوابیم بخاطر همونه فک کنم🥲