2777
2789
عنوان

مادرشوهرم🙄

357 بازدید | 14 پست

شوهر من تک فرزنده مادرشوهرمم جدا شده با این که زنه مستقل و به قول خودش شیرزنیه و البته با من مهربونه (جدیدا حس میکنم زاویه گرفته ک دلیلشم نمیدونم)

ولی همش به شوهرم میگه علی برام نوشابه بریز علی ماست بخر علی امروز بریم فلان جا علی بیا دنبالم علی کوفت علی و مرض مثلا تااازه رفتیم خرید زنگ بزنه بیا دنبالم مجبوریم برگردیم منم چیزی نمیگم ولی شوهرم میبینه ناراحتم سعی میکنه از دلم دربیاره

و اینکه دوس داره از همه کارامون سر در بیاره و ببینه کجا بودیم و چی خریدیم

درسته شوهرمم هوای منو داره و بهم توجه میکنه ولی من حرصم میگیره همششش جوری رفتار میکنه انگار شوهرشه البته من عقدم برم سر خونه زندگی خودم بهتر میشه؟یا چیکار کنم کم کنه فرمایشاتشو؟

تمام اين چيزهايي ك گفتي طبيعبه و همشون همينن

بلاخره مادرشه يه ماست يا يه دكترنخواد؟

من تو همه خانواده ها همينارو ديدم

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام اين چيزهايي ك گفتي طبيعبه و همشون همينن بلاخره مادرشه يه ماست يا يه دكترنخواد؟ من تو همه خانو ...

اصلا بحث خرید ماست و دکتر نیست😂منظورم اینه جوری رفتار میکنه انگار شوهر من بیشتر شوهر اونه😐

اصلا بحث خرید ماست و دکتر نیست😂منظورم اینه جوری رفتار میکنه انگار شوهر من بیشتر شوهر اونه😐

عزيزم در هر صورت شوهر مال توعه و اون مامانشه اين ك عوض نميشه 😂تازه ازدواج كردي؟

مادر همسر منم با شوهوم همينه تازه خرجشم ميگيره

اولا حرص ميخوردم كم كم برام اصلا مهم نيست

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤

عزيزم همينن كه هستن مادرشوهر من شوهرش هست ولي اگر دو روز بره مسافرت همش با شوهر من ميخواست بره اينطرف اونطرف من ديگه شوهرمو نميديم با خانوم به دور دور بود تا وقتي بچه دار شدم اروم اروم كم شد ولي تموم نشد

هنوزم انتظاراتش هست ولي بچم اجازه نميده خيلي باباش تنها بره اينطرف اونطرف

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻

به نظرم برعکس عمل کن شاید تیرش به سنگ بخوره اگه قصدش ناراحت کردنته 

مثلا خودت بشین براش تعریف کن مامان جون فلان جا رفتیم اینارو گرفتم جات خییییلی خالی بود 

یا وقتی یچی از شوهرت میخواد تو انجام بده براش ببینه حسود نیستی و به فکرشی خوب میشه رفتاراش 

اگه اندکی حسودی کنی و واکنش نشون بدی اتو میگیره و اگه بدجنس باشه به ضررته

عزيزم در هر صورت شوهر مال توعه و اون مامانشه اين ك عوض نميشه 😂تازه ازدواج كردي؟ ماذر همير منم با ش ...

اره ۳ماهه

نه برا من خودش حقوق و درامد خودشو داره وضع مالیشم خوبه منم بعضی جاها تعجب میکنم از رفتاراش ماشینشو تازه فروخته و معمولا با اسنپ میره و میاد یا ماشین مارو سوار میشه ولی اگه بدونه شوهرم سرکار نیست یه خیابون اونورتر بخواد بره باید زنگ بزنه ب ما منم مثلا اون لحظه دیگه هرکاری دارم باید بیخیالش بشم از این سر شهر بریم اون سر شهر از این حرصم میگیره

به نظرم برعکس عمل کن شاید تیرش به سنگ بخوره اگه قصدش ناراحت کردنته  مثلا خودت بشین براش تعریف ...

من تعريف ميكردم كجا رفتم چي خريدم يا مثلا چي ميخوام بخرم بعد رأي شوهرمو ميزد كه نبرش و نخر براش و كلا اون كارو كنسل ميكرد به اين نتيجه رسيدم كه نبايد گفت و زندگي شخصي واقعا شخصي هست😂

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻

بزار فکر کنه.وقتی ببینه محل نمیدی خسته میشه.مادر همسرم ما راهمون دوره ولی بقیه نزدیکشن صبح جمعه فکر کن ساعت هشت زنگ‌میزنه فلان چیز خراب شده.تا کی همسرم‌درگیره که چی اونروز ما بهمون خوش نگذره احتمالا البته نه همیشه ولی اونروز انگار سر صبح مثلا‌خوابنما شده.یعنی صبح زود تلفن زنگ بخوره همسرم میگه یا خدا باز چی ترکیده یا کی مرده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

به نظرم برعکس عمل کن شاید تیرش به سنگ بخوره اگه قصدش ناراحت کردنته  مثلا خودت بشین براش تعریف ...

ن برا همه‌کار نمیکنه بدترم میشه مال ما غیر مستقیم برنامه مونو‌میفهمیدن سریع خودشون برنامه ریزی میکردن اگر ما کار خودمونو‌انجام میدادیم به انواع اقسام روش ها زهرمون‌میکردن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم من اصلا از این کار مادرشوهرت دفاع نمیکنم ولی اگه بدونی یه مادر چقد زحمت بچشو میکشه تا بزرگ شه مادرشوهرت تنهاست هرچقد بگه قویه یه شکستی رو تجربه کرده وقتی میگی دوستت داره توام دوستش داشته باش 

اون زن تنهاس محبت کن باور کن که نتیجشو میبینی🧡