2777
2789

سلام من میخوام ایمنی hseبخونم زیرشاخه صنایست دیگه نه؟خوبه راجعش میدونی؟

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صنایع غذایی خوندم اما متاسفانه کار نمیکنم فعلا انشالله کارای مهاجرتم درست شد اونجا باید حتما سرکار برم ولی قبلش خیلی دوست دارم حرفه ای باشم تو آزمایش ها و اگر نرم افزاری نیازه بلد باشم🥰🥰

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من صنایع غذایی خوندم اما متاسفانه کار نمیکنم فعلا انشالله کارای مهاجرتم درست شد اونجا باید حتما سرکا ...

تا چه مقطعی خوندی؟ ایران که وضع کاری خرابه. انشاالله اون ور موفق میشی.

تا چه مقطعی خوندی؟ ایران که وضع کاری خرابه. انشاالله اون ور موفق میشی.

کارشناسی دارم تو کشور های دیگه خیییلی بیشتر از ایران به رشتمون اهمیت میدن مخصوصا استرالیا چون صنایع غذایی خیلی گسترده ای داره 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

واسه چی؟!

من مهندس ناظرم چون مسئولیت ایمنی و خسارات و جان انسان ها با شماست و مردانه هست هرچقدر هم پول بدن ارزش آیت مسئولیت سنگین رو نداره یک انسان در کارگاه در صورت حادثه ممکنه تا 7ونیم دیه یک انسان کامل بهش بخوره و شما باید پرداخت کنی اگر فوت کنه باید حقوق تامین اجتماعی به خانوادش بده و هزار دردسر ديگ 

من مهندس ناظرم چون مسئولیت ایمنی و خسارات و جان انسان ها با شماست و مردانه هست هرچقدر هم پول بدن ارز ...

اها

حقوق خودم چقدره اونوقت؟

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره