2777
2789
عنوان

کیاآندوسکوپی انجام دادن😞😞

800 بازدید | 86 پست

سه شنبه صبح نوبت دارم.....بخاطریه سری مسائل حانوادگی خیلی خیلی حرص میخورم حالازده معده م‌هرچیم دارومیخورم انگارن‌انگار..بایدمورفین بزنم لعنتی ....حالانوبت گرفتم براآندوسکوپی.....میدونین چندقیقه طول میکشه؟چون بیمارستان دولتیه تااونجاک پرسیدم بیهوش نمیکنن؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنین کمتراذیت بشم🙏🙏

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بیهوش کردن دختر عمم گفت وای منو نکردن اونقدرام سخت نبود چون به لوله بی حسی میزنن وقتی کامل رد بشه و داخل بره دیگه عق نمیزنی نگران نباش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
منو بیهوش کردن دختر عمم گفت وای منو نکردن اونقدرام سخت نبود چون به لوله بی حسی میزنن وقتی کامل رد بش ...

من خیلی حساسم سرچیزای الکی اوف میزنم‌ترسم‌ازینکه اذیت بشم آخرشم‌نتونه انجام بده کترشودکتر

عزیزدلم استرس داره فقط وگر ن اصلا غیر قابل تحمل نیست سر لوله ژل بی حسی میزنن. تو فقط باید تمرکز کنی ...

استرسم بخاطراوق زدنه 

بیهوشم بکنن مشکلی ندارع و نه درد ، ایشالله چیزی نیست ، بیماری مثل کوه میاد مثل کاه می رع 

ازخدامه بیهوش کنن ولی بیمارستان دولتیه گفتن‌بیهوش نمسکن