2777
2789
عنوان

مهمونی فامیل شوهر

167 بازدید | 7 پست

(تازه کاربری زدم برای لو نرفتن)

۶ماهه خونه گرفتیم ولی فامیلای شوهرمو به دلایلی که توضیح میدم دعوت نکردم حالا هی اصرار دارن بیان و منم اصلا آمادگیشو ندارم چندتا بهونه جور کردم تا دوسه ماه عقب بندازم😑ولی دیگه خودشون خودشونو برای پنج شنبه دعوت کردن😐دلیلامم میگم بچه ها بگین چیکارکنم اول اینکه به شدت حرف دربیارن و منم بخاطر وضع مالی نشد جهیزیه کامل بخرم شایدبگم نصف وسایلو خریدم و هرکی بیاد خونم اینو میفهمه من نمیخاستم به این زودیا کسی بیاد تا وسایلو جور کنم دوم هم یکی از عروسای فامیلشون به شدت خودشو میگیره دلم نمیخاد باهاش رفتو آمد کنم😑 ولی اونم قراره بیاد چ کنم بنظرتون؟میدونم قراره بیان هی بگن اینو داری عه اونو نداری عه چرا نخریدی عه...

برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...❤🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باید همسرتون دخالت میکرد و میکفت شرایطمون جور نیس و خودش گردن میگرفت

اون اصرار داره که بیان چون به شدت خجالتیه ازاینکه هی بهش میگن پس کی بیایم خونتون اعصابش بهم میریزه من میگم نیان

اجاره کردیم با پول پیشی که بابام داده

خب بگین ما وسایلامون هنوز خونه بابام هست چون اجاره هستیم نخواستم همشو استفاده کنم تا برم خونه خودم بگین وسایل مورد نیازمو آوردم 

خب بگین ما وسایلامون هنوز خونه بابام هست چون اجاره هستیم نخواستم همشو استفاده کنم تا برم خونه خودم ب ...

مرسییییی😍