2777
2789
عنوان

بارداری با وجود عفونت

514 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من این ماه معذرت میخوام سوزش وخارش واژن داشتم ک به صورت اتفاقی رابطه حفاظت نشده داشتم و امروز روز دوازدهم سیکل هستم بنظرتون احتمال بارداری هست؟اگه سریع درمان کنم میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.

من تو اقدامم

چند روز پیش همین مشکل برام پیش اومده بود رفتم دکتر بهم کپسول فلوکونازول ۱۵۰ داد ۲ عدد هر ۳ روز خوردم و قرص مترونیدازول هر ۱۲ ساعت خوردم خیلی زود درمان شدم

سلام عزیزم. من تو اقدامم چند روز پیش همین مشکل برام پیش اومده بود رفتم دکتر بهم کپسول فلوکونازول ۱ ...

ینی کرم واژینال استفاده نکردین؟من چند ساله عفونت دارم اما بیشتر بهم کرم دادن که استفاده اش خیلی رو مخم بود اما با این ک استفاده کردم خوبم نشدم

ینی کرم واژینال استفاده نکردین؟من چند ساله عفونت دارم اما بیشتر بهم کرم دادن که استفاده اش خیلی رو م ...

با عرض معذرت من ترشحاتم بی بو و سفید بود دکتر گفتن که کرم داخلی نیاز نیس مصرف کنم

حالا من خودم داخلی مشکلی ندارم بیرون واژنم هست 

پماد تریامسینولون ان ان و با پماد کلوتریمازول موضعی ترکیب کن و استفاده کن امیدوارم مشکلت حل بشه

اگه خارش شدید داری عسل طبیعی هم واقعا عالیه ولی تاثیرش موقته