2777
2789
عنوان

دخترا دهه شصتی یا پنجاه میشه بیای

614 بازدید | 72 پست

سلام بچه‌ها ببخشید اونایی که دهه ۶۰ بودین دختر دهه شصتی تا حالا بوده با دوستاتون اون موقع بخوان برین بیرون پارک سینما جایی می‌شد یا نه یا مثلاً ببینی دختر یه  خودشون دهه ۶۰ یا ۵۰ مسافرت رفته اون موقع هم مثل الان آدم مستقل بوده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهه شصتی ام ۶۹

تو ۲۴سالگی اولین مسافرت تنهایی رو رفتم 

از بیس سالگی کاملا مستقل بودم  خانوادم نرمال بودن ولی خودم اهل خیلی کارا نبودم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من دهه ۶۰ هستم مسافرت دور نرفتم ولی با دوستتم کافی شاپ و سینما و مسافرتای کوچیک شهرستانهای نزدیک رو ...

آها یعنی اینجوری بود بخوایم بریم بیرون تو پارکی بشینیم اونقدرا محدود نبود؟؟؟

تا حالا دیدی دختری همون موقع سر کار باشه مستقل باشه مسافرت بره

نه مامانم اجازه نمیداد مگر از طرف مدرسه.البته درسم که تموم شد بزرگتر شدم خودم چند بار تنها رفتم شهرس ...

همون دهه شصتی هستی دیگه کلاً همونجا میگم دختری هم بوده همون موقع هم استقلال داشته باشه

اره که بوده من خودم بارها با دوستام قرار میزاشتیم ومیرفتیم تازه ما جز خانواده های سنتی بودیم خیلیا ب ...

ای ایولا خوبه من یکی می‌گفت اصلاً دختر دهه شصتی اون موقع نمی‌دیدی بخواد بره بیرون 

شرمنده ممنون جواب دادی مثلاً اگه مدیر یا معاون می‌دید تو مثلاً مسافرت رفتی با دوستات بیرون چیکار می‌کرد ممکن بود اذیت کنه؟