2777
2789
عنوان

تاپیک

70 بازدید | 12 پست

بچه هامن تقریبا۱۰روز مریض بودم که روزااولش خیلی حالم بدبودوواقعانمیتونستم ازجام بلندشم خونه پدرشوهرمم کوچه پایینمونه ۱۰دیقه پیاده . اصلامادرشوهرم نگفت یه باریه سوپ بپزم بدم دستش درحالیکه خودش یایکی ازخونوادشون مریض میشه هی زنگ میزنه میگه مریض شدیم که مثلابرامون میوه وخوراکی بخریدبیاریدخلاصه این ۱۰روزاصلابه روی مبارک نیاوردبعدامشب پرروزنگ زده شوهرم که مهمون داریم مرغ ومیوه بخربیاربرامون خریدیم بردیم ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدپرو پرو خودش ودخترش میگن فرداببریدمون خریدمیخایم طلابخریم ومطمئنم حداقل نصف پولشوازشوهرمن میکشن.

بعدم میگه برام گوشی اندرویدبخریدحالااصلا سوادم نداره  وواقعابراش قابل استفاده نیست

خیلی دلم پره ازدستشون واقعانمیدونم چه برخوردی داشته باشم

خب چیکارکنم بخدا یک دوم خرجشونوازجیب مامیکشن شوهرمم آشکاروپنهان براشون خرج میکنه دیگه خسته شدم

خب مگه اینکه به صورت مسالمت آمیز با شوهرت صحبت کنی چون تو مگه چیکار میتونی کنی ولی اگه زنگ زدن بگن برام میوه بیار اینا بگو مریضم یا کار دارم و... 

ای وای از این خانواده ها خوب؟

هیچی دیگه حالابعدکلی من دیروزرفتم یه دوتالباس گرفتم شوهرم برگشتنی مقدمه چینی میکردکه یه بارمامانموبیاریم براش خریدکنیم گناه داره اعصابم خردشد حالام بش میگه اتفاقا دیروزگفتیم یه روزم شماروببریم خرید🤕

خب مگه اینکه به صورت مسالمت آمیز با شوهرت صحبت کنی چون تو مگه چیکار میتونی کنی ولی اگه زنگ زدن بگن ب ...

مشکل اینه که شوهرم اصلاگوشش بدهکارنیست سریع میره میخره هرچیم بگم مگه گوش میده

مشکل اینه که شوهرم اصلاگوشش بدهکارنیست سریع میره میخره هرچیم بگم مگه گوش میده

وضعتون خوبه یا نه اگه وضعتون خوبه بنظرم اهمیت نده و شاد باش و خداروشکر کن که شوهری داری که علاوه بر خرج خودت میتونه کمک خانوادشم کنه فکر کن اگه تنبل بود کار نمی‌رفت چی؟

وضعتون خوبه یا نه اگه وضعتون خوبه بنظرم اهمیت نده و شاد باش و خداروشکر کن که شوهری داری که علاوه بر ...

خوب که ماالان مستاجریم ساخت وسازم داریم کلی وام وبدهی. منم نمیگم اصلاکمک نکنه ولی نه اینجوری دیگه بعدم خب کمکارو مامیکنیم بعداین فقط به فکراون بچه هاشه .خودشون باغ دارن والله هرچی میوه نرسیده وگندیدس میده مابعدبرااوناکه هیچ کاری نمیکنن براشون سفارشی میده خداوکیلی حق ندارم ناراحت باشم؟