eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 عنوان خانمای بارداربیاین 85 بازدید | 5 پست هفته21هستم سرماخوردم شدید ویروس گرفتم چند روزه دقت نکردم به حرکات جنین الان فک میکنم اصلا امروز تکون نخورده عادیه ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡 1401/07/24 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
birdtweet عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 389 ۲۱ هفته خیلی زوده برای توجه به حرکات خیلی وقتا ممکنه چندروزم تکوناشو حس نکنی خدایا شکرت برای حال خوبِ این روزهام…
asdfa عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4815 زوده الان برا شمردن تکون هاش ولی بازم یه چیز شیرین بخور ببین تکون میخوره
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 ۲۱ هفته خیلی زوده برای توجه به حرکات خیلی وقتا ممکنه چندروزم تکوناشو حس نکنی آره مرسی خیالم رو راحت کردی خیلی نگران شدم ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 زوده الان برا شمردن تکون هاش ولی بازم یه چیز شیرین بخور ببین تکون میخوره چون سرما خوردم نمیتونم خرما و کاکائو اینا بخورم بخاطر همیم تازه چند بار حرکتشو حس کردم ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
asdfa عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4815 چون سرما خوردم نمیتونم خرما و کاکائو اینا بخورم بخاطر همیم تازه چند بار حرکتشو حس کردم اهان خداروشکر پس دیگه جای نگرانی نداره