2777
2789
عنوان

نمیدونم کار درستی کردم یا نه

204 بازدید | 34 پست

دلداریم بدین ۱و نیم پول چکاپ و پاپسمیر و سونوم شد😭 رفتم دکتر زنان برا اقدام قبل بارداری چون سه ماه بعد میخوام اقدام کنم. دکتر یه ازمایش کلی نوشت برا قبل بارداری جواب ازمایشارو نمیدونم ولی سونوم خوب بود سنگ نداشتم فولیکول هم تو تخمدانم بود ولی یک و نیم واقعا هزینه زیادیه برا من حالا باید دندونمم عصب کشی کنم میای تکون بخوری یه عالمه باید پول خرج کنی

راسشو بخوای من الان دارم به این فکر میکنم که بچه دار شدن پول خیلی میخواد اون میخوای چکارش کنی

همون دیگه باید قشنگ پس انداز کنی. برا عمل کارت یارانه رو از الان کنار گذاشتم بعلاوه مقداری پس انداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلمممممم برای سلامتتت خرج کردی 

نگرانی نداره 

این دکترا هم اگر سه ماه بعد می رفتی  ،می گفتن اگر قبلا اومده بودی بهتر میشد برات کاری کردمن چند ماه پیش رفتم برای زانو دردم دکتر یه ۷۰۰تومن پام در اومد البته با عکس و سونو و ام ار ا و دارو و غیره 

البته اگر خودتو بیمه تکمیلی بکنی یکم هزینه  هات میاد پایین 

همون دیگه باید قشنگ پس انداز کنی. برا عمل کارت یارانه رو از الان کنار گذاشتم بعلاوه مقداری پس انداز

چقدر پس انداز؟

به نظر من

برای بچه داشتن فعلا ۸۰۰ میلیون نیازه

نظر منه

۱۰۰ تومنش برای سیسمونی میره

بقیش نیاز نیست الان نقد باشه اتفاقا باید به شکل سرمایه باشه

تازه یاد هم گرفتم اصلا بخاطر خرج کردن ناراحت نشم اگر براساس علم الهی باشه روزی دست خداس  

اگر به انرژی مثبت هم اعتقاد داشته باشی از خرج کردن پول نترس 

همش  بگو چند برابر این پول میداد دستممممم 

واقعا که روزی دست ۷داس 

چقدر پس انداز؟ به نظر من برای بچه داشتن فعلا ۸۰۰ میلیون نیازه نظر منه ۱۰۰ تومنش برای سیسمونی میر ...

بستگی داره چیکار بخوای بکنی یکی هس تو دولتی طبیعی زایمان میکنه رایگان یکی هس تو خصوصی عمل میکنه ۲۰ تومن حالا بخواد تزئین و تشریفاتم بکنه ۵۰ تومن اب میخوره. سیسمونی هم من نمیخرم چون اجارم و نمیتونم سال به سال تکونش بدم

تازه یاد هم گرفتم اصلا بخاطر خرج کردن ناراحت نشم اگر براساس علم الهی باشه روزی دست خداس   اگر ...

درسته همینطوره من دقت کردم خرج که میکنیم پشتبندش پول میاد ولی خب ادم میخواد پس انداز کنه دیگه چون ۸ گروی ۹ هس تو این زمون

چقدر پس انداز؟ به نظر من برای بچه داشتن فعلا ۸۰۰ میلیون نیازه نظر منه ۱۰۰ تومنش برای سیسمونی میر ...

مگه چه خبر 

اتاق پراز اسباب بازیهای بیهوده می کنید 

یا لباسهایی که شاید یک دفعه هم بچه نپوشه