2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه فیبروز دارید

266 بازدید | 23 پست

دوستان عزیزم،کسایی که فیبروز یا میکروبلیدینگ انجام دادید میشه از تجربیات بگید....و اینک ترانه علوی ،که تهران هست و میشناسید کارش چطوره؟من دوسدارم فیبروز که با برند فی انجام میشه رو انجام بدم.هیچ تجربه ای ندارم

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

من فیبروز کردم به شدت پشیمونم واقعا از ته دلم میگم اینو اگه زمان به عقب برگرده هیچ وقت نمیرفتم فیبروز.هم تا به تا شد هم کلفت هم غیرطبیعی یه سال بیشتره که رفتم اثرش هم نمیره که راحت شم همش خودخوری میکنم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم انجام بدم ولی هیچی راجبش نمی‌دونم 😂😕

من ابرو های پر و ضخیم دارم اما ی جایی خالیه بی حالته خیلی دوسدارم انجام بدم تغییر کنم یکمی....اما میترسم مثلا دلم بخواد مدل ابرو رو تو اصلاح تغییر بدم و بخاطر این کارا نشه....

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

سلام من ۲۵ روزه انجام دادم

یکم درد داره و قابل تحمله

یک هفته اول بد جوری تیره هست

بعد میریزه رنگها 

روز های ۲۰ ام تقریبا دوباره رنگها بر میگرده

یکی از ابرو هام موهای خودش ی خورده ریخت ولی ن آنقد ک به چشم بزنه

کلا راضیم قشنگتر از قبله

جای خوب تو شهرستان رفتم و مواد گیاهی و خوب استفاده کرد و مدلشم خودم باهاش هماهنگ کردم

و زیاد پهن نکنید سعی کنید تغییرات معقول باشه .یعنی اتدازه خود ابروتون با یکم تغییر جزیی

من فیبروز کردم به شدت پشیمونم واقعا از ته دلم میگم اینو اگه زمان به عقب برگرده هیچ وقت نمیرفتم فیبرو ...

منم برا اینک خوب نشه میترسم ،☹️تبلیغ ترانه علوی تو تهران و زیاد دیدم مشتاق شدم‌....آخه ابرو هام ی دست نیست تو عکسا خیلی بد میافتع قیافم

من ابرو های پر و ضخیم دارم اما ی جایی خالیه بی حالته خیلی دوسدارم انجام بدم تغییر کنم یکمی....اما می ...

برعکس شما من ابروهام پر نیست خالیه و نازکم هست  دوس دارم مرتب شه 

از خدایی که خالق اسمون و زمینه ،کم نخواید 🤍🌍
خیلی عالی و طبیعی هست من چند بار انجام دادم  اگه جای خوب بری عالیه  حدود سه تومن میشه&nb ...

من پوستم ب شدت چربه....من گفتم برم پیش ترانه علوی.....بازم گفتم اینجا سوال کنم ببینم دوستان چه نظراتی دارند

منم دوست دارم انجام بدم مریم حمزه ای شنیدم خوبه

مریم حمزه ای هم شنیدم....دقیقا منم دوست دارم ی تغییر خیلی جزیی رو قسمت خالی ابرو انجام بشه ....

من پوستم ب شدت چربه....من گفتم برم پیش ترانه علوی.....بازم گفتم اینجا سوال کنم ببینم دوستان چه نظرات ...

اره زودتر پاک میشه 

من پیش هرکی هم رفتم خداییش قبلش گفتن که پوستت چربه انتظار نداشته باش زیاد بمونه 

سلام من ۲۵ روزه انجام دادم یکم درد داره و قابل تحمله یک هفته اول بد جوری تیره هست بعد میریزه رنگه ...

منم دوسدارم طبیعی باشع .پشت ی طرف ابرو خالیه .میرم اصلاح ابرو برام مداد میزنع پر میشه خیلی بهم میاد ....خودمم بلد نیستم مداد و‌ سایه بزنم‌ و از ریزش میترسم ...گفتم بهترین راه فیبروز هست....