2777
2789
ناشناس اومدم که کسی منو نشناسه میگه بگو😂😂 من تورو میشناسم تو ممیدونم بشناسی یا نه البته ازوراجای ...

در این دهکور دور افتاده از معبر
چنین غمگین و هایاهای
کدامین سوگ می گریاندت ای ابر شبگیران اسفندی ؟
اگر دوریم اگر نزدیک
بیا با هم بگرییم ای چو من تاریک

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این دهکور دور افتاده از معبر چنین غمگین و هایاهای کدامین سوگ می گریاندت ای ابر شبگیران اسفندی ؟ ا ...

شادی من تورم میشناسم برام زیاد شعر میگفتی🤣🤣

فداتشم که😍

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
عزیزم ...قربااانت خدا رو شکر...اشکالی نداره..ولی من شما رو دیدم..

من بیشتر به پروفایل میشناسم اگه کسی عوض کنه دیگه نمیشناسمش معمولا😬😁

بهرحال خوشحال شدم از اومدنت توی تاپیکم دوست خوب💖🌺

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
شادی من تورم میشناسم برام زیاد شعر میگفتی🤣🤣 فداتشم که😍

سلام عزیزم!  نشی گلم.

کاربری قبلیت چی بوده؟

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
سلام عزیزم!  نشی گلم. کاربری قبلیت چی بوده؟

میشه نگم🙈

باکاربری قبلیم برای فعالیت زیادم خیلی اذیتم میکردن رفتم بعد یه مدت با این اومدم🥺

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
میشه نگم🙈 باکاربری قبلیم برای فعالیت زیادم خیلی اذیتم میکردن رفتم بعد یه مدت با این اومدم🥺

درخواست میدم، تو خصوصی بهم بگو

من بیشتر به پروفایل میشناسم اگه کسی عوض کنه دیگه نمیشناسمش معمولا😬😁 بهرحال خوشحال شدم از اومدنت ت ...

من پروفایلمو عوض کردم..شما هم پروفایلتون تک هم اسمتون..واسه همینه تو ذهن می مونید..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️