بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم ۴ تا ۶ ساعت یکبار و ۵ سی سی که میشه یه قاشق غذاخوری و شربت هم تازه درش را باز کرده باشی گلم چون سوسپانسیون هست و اگر باز شده باشه تا ۲۰ روز اثردهی خودش را داره
اره عزیزم اینو دکتر به من گفت البته من تب دخترم با استامینوفن پاییننمیااد بروفن کلامیدادم ولی دکترمیگفت اگهتبش زود به زود میره بالا ۴ ساعت یه بار یه دفعه استامینوفنبده ۴ ساعت بعدی کهتب کرد بروفن بده
خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
دو شربت ندین، استامینوفن یا بروفن مجاز هستیم تا جایی که یکی از اینها را ادامه بدیم و اگر تب پایین نیومد شیاف باید استفاده کرد ولی اونم دقیقا با فاصله زمان بعدی
یعنی زودتر از شش ساعت هم میتونم بهش بروفن بدم؟تصورم این بود زودتر از شش ساعت نمیشه. پسرم دیروز سرم ...
بله روی خودش هم نوشته ۴ تا ۶ ساعت... منم به پسرم همینطور هفته پیش دکتر گفتن دادم، اگر تا ۴ ساعت تب چک کردی نبود بزار سر ۶ ساعت و مابین اینها پاشویه چون بیش از این شربت نمیشه داد...
یعنی زودتر از شش ساعت هم میتونم بهش بروفن بدم؟تصورم این بود زودتر از شش ساعت نمیشه. پسرم دیروز سرم ...
خدا کمکت کنه گلم.... من یکماه هست دستم بنده... از غصه و ترس این تب بچم، دو روز پیش یهو دستم درد گرفت زیر بغلم ورم کرده دیروز رفتم دکتر... این بار که مریض شد از تب بالا خودم هم داغون شدم...
پسرم خیی بد تب میکنه.واقعا الآن موندم چکار کنم تبش بیاد پایین.توکل برخدا
دقیقا پسر منم همینطور... شما یه کاری کن اصلا نزاری خواب بره با تب بالا... دستو صورتش را با اب ولرم مرتب بشور... گلم خیار اگه بهش نمک بزنی و بهش بدی عالیه... چون هم اب بدنش را تامین میکنه هم تب بر و موز هم عالیه... چون چیز دیگه ای که تو این حال بعید میدونم بخورن... گلم شربت هم ادامه بده و سوره نور را براش مرتب بخون.. بزن تو اینترنت هست سوره کوتاهیه و واقعا جواب میده