2777
2789
عنوان

کمک برای سفر به استانبول

683 بازدید | 33 پست

ابان ماه چطور؟؟؟هتل ۳ ستاره توی میدون تکسیم چطور

باتور بریم یا بدون تور

خیلی نمیتونم هزینه کنم ولی خسته شدیم ازبس چندسال منتظر موندیم ک بشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر زبان بلد نیستین و کلا تا حالا خارج از کشور نرفتین با تور برین چون دفعه اول یاد میگیرین اگه با تور باشه که کلا کاراتونو انجام میدن اگرم خودتون خواستین برین که هتل های توی تکسیم قیمت مناسب هم هست تو سایت چک کنین

اگر بودجت کمه نمیتونی خرید خوب بکنی عزیزم

من چند ساله که رفت و امد دارم قیمتا شبیهه اینجاست

البته قبلا اینطوری نبود و خیلی قیمتا مناسب تر بودن

ولی امسال از پارسال چند برابر شده و بعضی وقتا حتی از اینجام بالاتره

ولی لوکیشن هتلتون خوبه اسمش چیه؟

امیدوارم خوش بگذره عزیزم♥️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

درخواست دوستیو قبول کن 

به این ادما اعتماد نکنید 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو